Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Vegasovy tunely

namodro

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

to all začátkem února jsem začal s 1H tunelem a chtěl jsem uzavřít na demu sto obchodů vždy 4 pozice na 0,1. 100 obchodů už dává dostakem čísel pro určení kvality OS. Za poslední měsím prožívát hrozná muka, protože jsem projel 60% účtu, ale i tak teď když je OS na dně tak vykazuje expectancy 2,10 což je super. Tento měsíc jsem už toho měl dost, ale po tom co jsem data přeposlal Ronovi a on je projel Turbem http://www.financnik.cz/forum/read.php?2,3251,27311#27311 tak jsem docela pokřál. Přikládám sem graf bez PS, ta druhá čára je průměr. Už se těším až nastřádám dostatek kapitálu na live. Kvůli velkemu DD začnu na MT na 0,01 , ale s Turbem od Rona do snad rychle doženu. :)

1555

Sdílet pomocí služby

Standby: Díky Tobě se chystám začít s 1H tunelem jen na GBP/USD. Sleduju to zatím na demu, mám ale stále stejné výsledky (posledních 9 měsíců), v poslední době jsem nezaznamenal žádný podstatný DD. Mám sice mírně upravená pravidla (tak, aby bylo možné obchodovat mechanicky), ale to by nemělo mít zásadní význam (např. po ztráte vstup nad high/pod low a pár dalších drobností). Výsledky od února přikládám. Chtěl bych se zeptat, jestli u tunelu sedíš celý den nebo máš někoho na pomoc? :) Až seženu (vytvořím) AOS, bude to jednodušší, ikdyž mnozí říkají, že AOS na 1H tunelu nebude profitabilní.

1562

Sdílet pomocí služby

Adam: treba ja bohuzel sedim na zadku u pocitace 5 dni v tydnu, od 8.00 do 22.00, a obchoduju tunel :( Ted mam par tydnu pauzu, protoze jsem potreboval dodelat nejaky dalsi veci, ale zas se na to od pondelka vrhnu. Je to trochu peklo... :)
Doufam, ze behem par mesicu zprovoznim strategii zalozenou na pivot points, ta by mela byt schudnejsi z hledika casu. Ale zatim to jinak nejde.

Sdílet pomocí služby

• Vytvořit...