Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,9k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobrý den, Plus500 by mě také zajímaly. Já sem na ně narazil teprve minulý týden. Zarazilo mě jednak to, že o nich na netu nejsou vpodstatě žádné informace, a že nejsou registrovaní u CNB. Jejich obchodní podmínky mě přijdou docela dobré, ale obávám se, aby to nebyli nějací podvodníci. Pokud s touto společností máte někdo nějaké zkušenosti, podělte se o ně prosím.

Odesláno

Zdravim,
mohl by mi nekdo poradit s trhem 30 Year U.S. Treasury Bonds Futures zkratka ZB.
Mam velke problemy s urcenim ceny.
Dejme tomu ze mam:

vstup 125,035 a vystup 124,310 pozice S a rozdil je 0,725 a zajima me, kolik je to dolaru.

Nemuzu se v tom nejak vyznat.
Diky

Odesláno

h0moun,
v případě ZB je jeden tick 1/32 = 0,03125 bodu = 31,25 USD, plný bod je pak za 1000 USD, tj pokud máš pohyb 0,725 to odpovídá 725 USD

btw: nebo jinak, když bodový rozdíl vynásobíš 1000 máš hodnotu v USD.

M.

Odesláno

Tak plus 500 jsem ověřil a poslali mi zatím 2 000kc o který jsem si řekl, byl sice malý problém s platbou ale to bylo kvůli mojí bance jinak domluva je s nimi docela dobrá ale všem radím pište jim rovnou anglicky jejich češtinu totiž nepochopíte :D :D :D

Odesláno

Dobrý den,
mám dotaz. Momentálně se snažím backtestovat a narazil jsem na menší problém....a to nastavení stop-lossu při vstupu do obchodu. Účet uvažuji 5000 USD a SL většinou ve výši 100 USD.

Chci vstoupit do pozice long na základě formace DB. Vstoupím tedy na základě signálu nákupen 1 kontraktu nad high.
Problém je kam umístit v tomto případě SL. V manuálu se hovoří, že na základě formace dvojité dno a dvojitý vrchol, SL umístit vždy pod dvojité dno nebo nad dvojitý vrchol. A tady nastává problém: podíváme-li se v manuálu na grafy 7 až 10 v kapitole dvojité dno, tak bych musel mít SL podstatně větší.

Předem děkuji za odpověď a věřím, že nebude ve znění.....se SL - 100 USD Lean hogs neobchodujte!!
Díky. Zbyněk

Odesláno

Přeji hezký večer, jsem úplně na začátku. Zprovoznil jsem si sw Ninja Trader a po nějaké době mi vypršel demo účet s historickými daty. Prosím poraďte, kde se dostanu k histrockým nebo on-line datům pro backtestování a on-line testování s demo účtem za rozumný peníz. Předem děkuji za zprávu.

Odesláno

Dobrý deň.

mam jednu začiatičnícku otázku

ak si pustím DOM napríklad v ninja trader, tak čo sú tie bočné čísla čo tam behajú

Sú to objednávky? Napríklad na strane buy na cene 1398,25 je 35 objednávok. čiže na tejto cene je Limit Buy na 35 kontraktov ?

Dik

BD

Odesláno

zdravim vsechny.... mam otazku, jaky software muzu pouzit pro demo obchodovani a backtest ?? Mam instalovanou sierru, trade navigator a metatrader, ale skoncila mi uz zkusebni doba.... diky

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...