Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravím,

mám přeinstalované windows8 a stáhl jsem si sierru, tu jsme nainstaloval a když chci teďka program zapnout, tak mi to napíše, že chybí v počítači Qt5Core.dll. Přitom ho v adresáři vidím, že tam je a když jsem chtěl program odinstalovat, tak ho ani nevidím v nainstalovaných programech v ovládacích panelech. Nevíte někdo prosím co s tím?

Odesláno

zdravím, když si nastavím cumulative delta bars - volume z close ceny úsečky,tak semi to zobrazí jako vodorovná čára, ale zajímavý je, že v nějaký den se mi to zobrazí tak jak má. Nevíte někdo prosím co s tím? plus mám problém s countdown timerem, jede normálně ale občas se třeba sekne a poskočí to ne o 1s ale třeba o 2 až 3s

38897

• 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj, nevi nekdo prosim, jak se zesynchronizuje cas na SCH. Cas, ktery se ukazuje na uplne horni liste Sierry se lisi od casu na grafech asi o 30 sekund. zkousel jsem na help supportu, ale nejak se k tomu nemuzu dostat, dik moc

• 2 týdny později...
Odesláno

fera: Dekuji. Vis prosimte, jak do toho prazdneho radku do leveho rohu napsat NQ nebo YM...proste vlastni text jako na obrazku nize? Take by mne zajimalo, jestli lze na horni listu CONTROL BARU dat cerveny knoflik FLATTEN ALL pro rychle ukonceni pozice.

40268

Odesláno

ahojte všici,

jakej symbol mám prosím vás zadat do pole, abych mohl vidět real time data u nq,es, dj ale ne od IB ale od SC?mam otevřený ostrý účet u IB, zaplacená data od SC real time i market depth, napojenou platformu se sierrou a v trade service mam allow support data from sc, ja se omlouvám že to tady takhle hekuju, vím že to někde zde je, bohužel jsem to po půl dni hledání nenašel

:S

Odesláno

Dobrý den, prosím o radu jak dostat do grafů [M] www.sierrachart.com/index.php? page=doc/SierraChartRealTimeFuturesStockDataFeed.php#IntegrationWithTradingServices, podobný dotaz jsem zde našel (viz níže), ale žádnou odpověď. Mám snad vše nastavené jak má, ale SC stále bere real-time data od IB. Děkuji M.

"Dobrý den,

mám ostrý účet u IB napojený přes API na Sierru a k tomu zatím freetrial Sierru (v rámci toho poskytuje i SC data all services, tedy ticková data na oněch 15 dní freetrialu).

Pokud chci data od Sierry a exekuce přes IB tak tedy stačí jedna kopie sierry.

v Global Settings - Data/trade service settings zaškrtnu jako poskytovatele IB a zaškrtnu "allow supp.for sierra chart data feed"

Pak by to mělo být tak, že na grafu vidím [M] a tím pádem mám automaticky data ze Sierry a když je nemá, tak to tahá z IB.

Ale bohužel na grafu (M) nevidim tedy mi to data ze sierry netahá.
a to asi proto, že dále v chart settings dole jsou 2 pole:

Symbol: tam bych měl vybrat SC data a následně symbol trhu
Trade and current quote symbol: tam bych měl vybrat IB a následně symbol trhu

Bohužel v kolonce symbol mi SC data nejde zvolit, je tam pouze možnost IB :/

(ps. zkoušel jsem to i přes 2 sierry, ale poté co jsem je zavřel a znovu otevřel tak grafy v sieře napojené na IB zůstaly černé)

Prosím o radu
d.t."

Odesláno

zdravím, také jsem něco podobného řešil, nakonec jsem našel na www SC návod, co tam napsat, píše se zkratka trhu, rok - kontrakt a burza, tzn např. NQ - 201609 - Globex nevím jak ostatní ale já v tom druhém řádku nic nemám a přesto tam mám to (M)

40608

• Vytvořit...