Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pro začátečníky je to určitě užitečné. Je jen otázka, jestli tyhle články začátečníci čtou - když vidím některé dotazy, zdá se mi, že dotyčný z Finančníka nepřečetl vůbec nic (popř. se nad přečteným vůbec nezamyslel).
Rád si přečtu pokračování, předpokládám, že bude o volume grafech? O těch toho moc nevím a tak info v dalším článku uvítám.

Odesláno

Já musím nesouhlasit... Článek sice popisuje naprosté základy, ale osobně mám tu zkušenost, že tímhle "opakováním" si většinou uvědomím nějakou pro mě novou věc, která mi předtím unikla. Vždy mě to posune dál. Těším se na další pokračování.

Odesláno

Mě se článek líbil a určitě jsem v něm našel drobné novoty nebo spíš se zamyslel nad pár věcma. Každopádně se hodně těším na další díly, které určitě budou mít volume grafy, range bary, momentum bar apod. O tom vím minimum a zajímá mě k čemu jsou užitečné. (tu)

Odesláno

Pavel K.

Tyhle články nejsou jen pro Tebe a tvůj level ale pro všechny...nic ve zlém !! :)

takže :je třeba psát,je o čem,je třeba číst a i z úplných základů se lze poučit... (tu)

Odesláno

Čas je uveden v jednotkách odpovídající zvolenému časovému rámci (tj. na minutových grafech uvidíme minuty, na týdeních dny).

Na TF W1 nevidíme dny, ale týdny ne ? Asi chybka.... ;)

Odesláno

Mě jako začátečníkovi se článek moc líbí a oceňuji podobné seriály, které mi dávají poustu noých informací a vždy mě posunou a něco dál. Nevím jak je to s jinými lidmi, ale já čtu veškeré články (i historicky), forum, manuály a knihy které se na tomto serveru oběví :) (tu)

Odesláno

Na finančníkovi oceňuji to, že když si koupím knihy a nebo přečtu článek, tak to má hlavu a patu a je to vysvětleno do podrobností a pro úplné začátečníky. To má obrovskou cenu, protože když si někde jinde (nejmenuji - je jich více) koupíte knihu ještě dražší a oni vám tam dají černobílý graf a napíšou že ta červená čára překříží modrou a vy vidíte dvě čáry černé tak je to nanic. Takže jen tak dál a držím palce ! RK (tu)

• Vytvořit...