Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Formace dvojitý vrchol a dvojité dno prakticky v intradenním obchodování - 1

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přikládám screeny z toho svého systému, který se trošku podobá skalpingu (popsal jsem výše), v deníku mám výpočet MM (počet zisk obchodů x zisk na PT) - (počet ztrátových x ztráta) vypočte mi podle toho kolik ticků je PT. (jsou tam započteny komise). Další příloha obsahuje výsek obchodů ze včerejška na ES.

6335

6336

• Odpovědí 138
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

airmike >> mi se zase na CCI nemusí vytvořit divergence, jen pravá noha na CCI nesmí být nad levou. Ono na DT, DB je vážně dobré, že se docela dají obchodovat mechanicky i když ten cit se může zapojit, já třeba nemám rád RR, protože je pak vidím všude. DT, DB mě trochu brzdí. Taky se snažím obch. seanci zkracovat, proto i ten scalping, ten jedu od 8:30 do 10:00. Pokud by byly 4 obchody za sebou v zisku tak bych pro daný den skončil, taktéž 2 ztráty a konec.

Odesláno

zdravim
rad bych se zapojil, ale nejsem si jistej, co si mam predstavit pod pojmem [bold]timeframe 1500 volume [/bold].
me se volume normalne zobrazuje jako histogram. muzu na to hodit nejakou MA, cimz bych dostal caru.
v clanku je psano, ze se obchoduje podle volume. dava volume lepsi signaly na paterny nez price??
diky

Odesláno

diky
v tom clanku je jeden nadejny odkaz: [ital] Alternativní timeframe: volume a tickový graf.[/ital], bohuzel je nefunkcni ...

jeste jedna prihloupla otazka, kde sezenu takovy NQ volume chart? u IB??
moc se v techto vodach nepohybuju a na FX jsem nic podobneho nezaregistroval.

Odesláno

jj, pozicna podoba je celkom fajn. napriklad pri trendovom dvojitom vrchole sa da urcit dlhodobejsi smer aj ked sa trh na par dni otoci naopak. je to dobra pomoc pri obchodovani bez SL.
Odesláno

NLA chlape DT a DB je presne definovany pattern , kde mozes posadit koli silnej SR urovni prave SL. neviem co si tym chcel teda povedat ale skutocne v tomto nemas pravdu ani nahodou.

keby som ta nepoznal , tak by som si myslel ze chces vyprovokovat nejaky flame s komoditakmi ohladom SL :) :) :)

Odesláno

tento clanok patri medzi top na Financnikovy, a v podstate by som ho dal do balicka k clankom o Moneymanazmente, a preco obchodovat 2,5 hodiny denne, a distribuoval ho bez milosti :)

sorry, zase bola dneska vtipna kasa na obed :)

Odesláno

Everest Napsal:
-------------------------------------------------------
> ........... Trendové DT/DB jsou
> víceméně identické s RR které jsem převzal z
> materiálů z Bubleho...........

po přečtení článku jsem se přesně na toto chtěl dotázat ...... jestli tedy chápu správně, tak trendové DT/DB a Role Reversal jsou si velmi podobné (?)

děkuji

Odesláno

to Remarque: Dobrý deň. Vďaka za screenshoty Vášho systému. Pokúsil som sa analyzovať Váš screenshot z 22.10.2008 a objavil som tam ešte niekoľko potenciálnych vstupov (sú vyznačené žltou elipsou). Ak sa môžem opýtať, tieto chýbajúce vstupy nesplňujú podmienky systému, alebo boli len jednoducho zabudnuté? Pavel

6338

Odesláno

TO Remarque: zdravím, rád bych si "projel" Vaše včerejší vstupy v NT a chci se zeptat na nastavení range baru ....... 0.75 rng odpovídá 3/4 bodu neboli 3 tickům?
děkuji

(omlouvám se za OT)

• Vytvořit...