Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 11 months later...
Odesláno

Láďo díky za odpověď ! Sierru jsem včera upgradnul, mám verzi 205, aroona tam nemám. Studie jsem si od tebe nainstaloval, ale přibyly mi pouze 2 studie ( 60 MT INDU Casch a 60MT miniDOW Futures ).

4139

Odesláno

Případně můžu někam nahrát svoji instalaci Sierry a vy si ji jenom překopírujete. Mělo by to bez problémů fungovat, resp. zkoušel jsem to na novém pc a fungovalo to.

Odesláno

Při instalaci jsem pouze zaškrtnul češtinu. Z nové instalace mám trochu obavy, dost jsem se natrápil s kiwistuff.dll. Nicméně mi asi nic jiného nezbude. Musím jen vymyslet, kam bys te mi to nahrál.

Pavel

Odesláno

pavka:

Jsou tam smazaná moje data a chybí tam soubor sierra.cfg, který obsahuje přihlašovací údaje. Ten si z té vaší instalace nechte, jinak všechno smazat. Pro jistotu si celý adresář C:\SierraChart před smazáním někam zazálohujte. Napiště až to budete mít stažené, abych to mohl smazat.
f3x.ic.cz/temp/SierraChart.zip

Odesláno

Jooo a ještě si samozřejmě zazálohujte všechny soubory .mnd, .cht, .StdyCollct. Udělal bych to asi tak, že bych zkopíroval soubory ze zipu do adr. C:\SierraChart, kde bych nic nemazal, ale nechal všechny soubory přepsat ze zipu. Pro jistotu ale celý adr. C:\SierraChart zazálohovat!

• Vytvořit...