Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj Trader01,
na kurzu jsi rikal, ze mas nekolik GB tickovych dat, mohl bys dat nejake reference, odkud to mas a jestli doporucis nejake zdroje pro ziskani tickovych dat?
Dekuji predem,
Michal.

• Odpovědí 54
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim,mam dotaz ohledne nastaveni rangebars v ensign. Pro par eur/usd si chci nastavit range bar po 10 pipsech,jakou hodnotu mam nastavit? R10 nebo R0.0010 ?ani jedno mi to nebere.diky za pomoc

Odesláno

Co to znamená "ani jedno mi to nebere"? Kde to zadáváte a co se stane?

Jakou máte verzi Ensignu? Správně by to mělo být R10, ale je třeba mít v Chart Properties - Symbol nastavenou hodnotu ticku na "0.0001". O jaký symbol přesně jde - je to z feedu FXCM (EUR/USD+)?

Odesláno

No a pak musíš dát ještě jednou Times a kliknout na ten vytvořený button R10. A chart se změní na chart 10-Range (vidíš to i v modrém pruhu úplně nahoře). Nebo co se stane Tobě?

V čem je problém? Zkus to "podrobně" popsat, jinak to nemá cenu...

• 1 month later...
Odesláno

Dival jsem se na stranky Ensign a mesicni pronajem je 40 dolaru coz pri dnesni kurzu dolaru je jiz mene jak 700 korun a k tomu zdroj dat opentick se zakladem okolo 15 dolaru s kvalitnimi daty (porovnaval jsem s esignalem a data jsou totozna) se dostavate na hodnotu tesne nad 1 tisic korun coz si myslim ze je velice privetive

• Vytvořit...