Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či niekto z Vás obchoduje aj cez Saxo Bank na platforme Saxo Trader 2 a aké má skúsenosti s ochodovaním cez túto prestížnu dánsku banku, alebo aj informácie od iných traderov, ktorí tu obchodovali alebo obchodujú.
Ja sám som si vyskúšal posledné 2 mesiace ich demo verziu a mám z nej skutočne len dobrý pocit. Neponúkajú síce možnosť obchodovať opcie tak ako v IB TWS, majú len opcie na Forex, ale ostatné produkty sú obsiahnuté v plnej miere. Čo je podľa mňa na vysokej úrovni, sú ich viaceré denné reporty a analýzy, aktuálne správy zo všetkých svetových trhov a na platforme aj možnosť kvalitnej práce s grafmi a indikátormi. Na moje e-mailové dotazy reagovali veľmi rýchlo a ochotne.

• 2 months later...
Odesláno

Čauko, môžeš mi napísať na mati.m@zoznam.sk
Celkovo je obchoodvanie na SaxoTrader2 úplne bezproblémové a mimoriadne pohodlné.
Nemal som zatiaľ žiaden kŕč. Obchodovanie počas dát ako aj v iných časoch je stabilné a máš dobré ceny.
Okrem toho máš profesionálny support online cez chat alebo cez ich IB cikomodity.
Postupne môžeš špekulovať na viacerých trhoch a keď nebudeš vedieť tak sa len opýtaš. Do tejto doby nemám problém. Ak potrebuješ nejaké detaily napíš na email som na ňom skoro každý deň.

• Vytvořit...