Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den

Chtěl bych se zeptat jestli se dají někde na internetu získat end of day (EOD) data do sierry zdarma, co jsem zatím pátral, tak jsem našel pro futures zatím všechny placená,ale na finančníku jsem kdysi četl že se dají sehnat zadarmo.
Nevíte kde?

díky Ladislav Bražina

• 1 month later...
  • Odpovědí 37
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

• 3 týdny později...
Odesláno

Dobrý večer všem... jen se chci zeptat v jaké formě mají být EOD data aby se zobrazili v sieře , můžu si stáhnout za $10 historická data, ale nevím v jakém formátu ???? prosím o radu.. předem děkuji za Váš čas....

• 1 month later...
Odesláno

Martin R:
jaký formát dat pro BT potřebuje Ami Broker a jak se dají do něj natáhnout? Chci použít ty data z bachartu - a nevím do jakého formátu je mám zkonvertovat aby to pro Ami Broker bylo stravitelné.
Dík Pavel

Odesláno

Amibroker je schopen se vyrovnat s libovolným tvarem textových dat. Tzn. pokud tam bude datum, čas, open, high, low, close, volume oddělené libovolným způsobem, do Ami to lehce načtete.

Odesláno

Zdravím všechny obchodníky,

rád bych se vás zeptal na radu ohledně dat pro Back testing do Sierry Ch. Mám v plánu zakoupit pulroční právo na užívání Sierry a hledám tudiž nelepší a zároveň nejlevnější možnost jak zakoupit data pro intradení back test. Jak jsem se zde dočetl je nesčetně mnoho firem , které takové služby poskytují jednou je např. SCMagic jejiž data jsou kompatibilní ze Sierrou, ale na jejich webu jsem se dopátral jen, že prodávají data pro 2sec. a 1 min. time frame. Myslím si že je to trochu chudá nabídka pokud to dobře chápu. Dovedl by mi někdo poradit jak to řešit. Potřebuji testovat na nějaké historii ale bohužel nevím jak začít .
děkuji za pomoc ..

Zdraví Lukáš (tu)

Odesláno

Lukasi,
chapes to spatne. 2s je to nej co muzes dostat. navic ten soubor je asi 2roky nazpet od doby nakupu. takze si zatestujes az az. s tech 2s si vyrobis TF jaky chces. z5min treba 1min neudelas.

Odesláno

Děkuji za odpověď,

ještě bych ale přece jenom měl jednu otázku, když budu kupovat 2 sec. data která stojí cca 26 dolarů, jak je to pak z placením? Předpokládám že platba se provádí kreditní kartou, je to tak?

Ještě jednou děkuji, Lukáš

Odesláno

staci ti obycejna platebni karta. ale kreditni muze pouzit taky je to jedno. jen musi umoznovat platby po internetu. u KB to lze aktivovat. standardne to maji blokovne.

• Vytvořit...