Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,
vazeni pratele, Petre a Tomasi a vsichni prispevatele na financniku, vsem Vam dekuji, cim vice se zajimam o investice a trading, tim je to tu stale lepsi a lepsi, mam tu sve oblibence, sice se osobne nezname, ale hodne jste mi dali. Timto i specielni dik zakladatelum za cely financnik.cz, diky ze jste nam dali takovouto sanci! A to nejlepsi na zaver, vcera rozhodnuto, dnes zapocato, stavam se uz jenom investorem a traderem, se vsim ostatnim koncim, koncim tez s poflakovanim, neefektivitou, roztekanosti, nema to smysl a uz to chapu. Jupiiii:)

Dekuji.
Hodne zdaru vsem, at zije financnik!

• Odpovědí 84
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

jo, ale jeste chci delat i jine investice chvili, s nejakym minimem nutne prace, rad bych presel jen na trading tak behem dvou let. takze fulltime ano, nikoliv vsak ve smyslu, ze by me to uz zivilo:) uz se na to ale cejtim, ze se potrebuju plne venovat tradingu. tak snad to neni v rozporu s nejakym cimkoli, ale povazuju se uz nyni za profi tradera:) zacinajiciho:)

• 8 months later...
Odesláno

Dobrý den, velice rád bych zde vyjádřil poděkování osobě s nickem majkll. Za jeho - pro mne - inspirativní, nakopávající, navádějící, etcetc, příspěvky. Velice nerad bych o tento zdroj inspirace přišel. Mohl bych zde vychrlit další expresívní výrazy s množstvím superlativů, ale snad bude stačit jen - děkuji, majklle.

Odesláno

firebit:

díky moc..není lepší odměny za to vypisování než, že se někdo ozve, že mu to pomáhá...

PS. sem překvapený, že se ještě nikdo neozval, jestli mi to neni trapné si sem takové komenty psát sám :)

majkll

• 3 months later...
Odesláno

Dobry den,
rad bych se take pripojil k mori dekovatelu a podekoval zakladatelum Petrovi a Tomasovi za ohromnou studnici informaci. Dale i spouste lidi, kteri k tomuto serveru a foru jiz nerozlucne patri.
Jmenujme treba Lucinka, Majklla, 911, ...... a mnoho dalsich.

Panove diky.

PS: Skoda jen, ze se jiz nekonaji srazy, rad bych poznal par lidi osobne.

• 3 years later...
Odesláno

Dobrý den,

Věřím, že je ode mne velmi sobecké nevěnovat děkovný příspěvek do tohoto jedinečného fóra, proto velmi krátce ale velmi přesně a výstižně adresuji mé DĚKUJI především Pánům Petrovi Podhajskému a Tomáši Nesnídalovi a samozřejmě dále také rozrůstající se české komunitě traderů, kteří žijí v duchu hesla "traders for traders" :) a své know-how a rady zde, na tomto jedinečném fóru, také prezentují.

Tolik informací, motivace, nápadů a inspirace ke studiu jsem nikdy nezažil, ani nikde jinde neviděl - a to vše podtrženo parádním fórem, které je jasným důkazem pro všechny všeználky, odpůrce a "všechnojetojednamafie" typy, že to skutečně JE PRAVDIVÉ, nejen pro horních deset tisíc a není to jen vytržená stránka sci-fi literatury.

Přeji do budoucna mnoho úspěchů, jak finančních, tak i v osobním životě nejen zakladatelům finančníka.cz ale všem traderům a mnoho, jak říkám "cinknutých profit targetů" a doufám stejně, jako věřím, že toto fórum bude mít equity života velmi dlouho stále rostoucí

Doufám, že i já budu mít jednou cennou radu, kterou zde budu moci dát a někomu tak pomoci k lepšímu finančnímu výsledku.

Ještě tedy jednou - !! Děkuji Vám Všem !!

S pozdravem
AJAdio "od rulety k profitabilnímu tradingu"

(tu)

• 8 months later...

• Vytvořit...