Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 84
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Dobrý večer

Tomáši a Petře udělali jste mi velikou radost s tím přáním k novému roku , opravdu jsem to nečekal ještě jednou moc děkuji .

A teď mi dovolte abych popřál také já Vám . Přeji tvůrcům tohoto webu a jeho čtenářům všechno nejlepší do NOVÉHO ROKU a velmi bohatého JEŽÍŠKA

PS: Obchodujte a buďte bohatí

Odesláno

Dobrý večer,
taky mě dnes čekalo ve schránce Vaše překvapení :)). Opravdu mě to potěšilo, díky pánové! A hlavně díky za tento perfektní server! Musím říct, že mi změnil život mnohem k lepšímu. Ještě jednou díky!

Jirka

Odesláno

Dobrý večer,
já se rovněž připojuji k poděkování za přání do nového roku, a přeji Tomášovi, Petrovi a ostatním traderům mnoho štěstí a úspěchu v roce 2006.

Martin :D :D :D

Odesláno

Poděkování je asi to nejjednoduší co můžeme a měli by jsme udělat. takže díky pánové za vytvoření těchto stránek!! A jako mte (nejenom) mnoho štěstí a úspěchu v roce 2006!!

Odesláno

Děkuji Finančníku nejen za hezké novoroční přání, ale hlavně za vytvoření skvělého kolektivu v tomto samotářském bussinessu. Je skvělé, když víte, že někam patříte a máte možnost problémy konzultovat se spoustou ochotných přátel.

Odesláno

Petře a Tomáši,
i já se připojuji k těm, kteří vám děkují za vaše přání. Příjemně mě to překvapilo. Přeji vám příjemné dni volna a hodně osobních i pracovních úspěchů.

princ

Odesláno

Dobrý den,

i já připojuji svůj dík za přání.

Finančníkovi do dalšího roku přeji, aby zůstal takovým jakým je. To jest místem, kde vládne přátelská atmosféra a kde tradeři pomáhají traderům.

Jakub

Odesláno

A protože už jsem jednou děkoval tak děkuji ještě jednou páč jsem se právě dozvěděl že mě něco čeká ve schránce :))
Je skvělé, že finančník prostě existuje.. Málo kde potkáte takovéhle lidi a tady jich je hned několik. Na příští setkání se snaď vypravim :))

Odesláno

Take dekuji za prani i za tyto stranky, ktere me daly mnoho uzitecnych informaci at jiz ohledne obchodovani ci psychologie. Kdybych Vam mohl byt nejak napomocen, napiste mi (region Pardubicko).

Preji hodne uspechu a kladnych reakci v nasledujicim roce.

Pete

• Vytvořit...