Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 31
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Dobry den,

knihu jsem jiz precetl a mohu ji jedine doporucit. Autor jde rovnou k veci co se tyka financnich navyku bezneho cloveka vs. milionare a zameruje se na trening mysli a podvedomi. Kdo ma rad knihy od Roberta Kyiosakiho, tak tohle se mu bude urcite dobre cist..
Pavel

• 1 month later...
Odesláno

Taky jsem ji už přečet , perfektní knížka velice dobrá motivační literatura . Tak jak píše Pavel kdo má rád Kyiosakiho bude se mu tohle líbit - vřele doporučuji , jestli někomu Robertovo knížky otevřeli oči tak Harv vás posune ještě dál za toto poznání .

REN

Odesláno

A neviete niekto o nejakej demotivacnej knihe? Desat hodin denne cumim na grafy,obchodujem, backtestujem,alebo len tak premyslam co by som mohol na svojom systeme vylepsit. Stracam kontakt s priatelmi a dost ma to hneva...:-)))))

herman

• 1 month later...
Odesláno

Zdravím,

v této knize jsem autor odkazuje na Knihu "Feel the fear and do it anyway" od Susan Jeffers, která podle překladatelových informací v češtině ještě nevyšla. Podle odkazu na Amazonu to vypadá velice zajímavě. Tak by se chtěl zeptat jestli tuto knihu někdo četl nebo jestli náhodou někdo neví jestli se chystá v dohledné době český překlad.

David

• 3 týdny později...
Odesláno

souhlas. prectl jsem ji temer hned. ne jenom ze se hodi do tradingu, ale obecne do byznisu. je to fakt dobre napsane a nektere principy jsem mel moznost slyset i na skolenich. doporucuju.

• Vytvořit...