Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

r65

No, já spíše myslel GBP/USD a EUR/USD (proti inkasu úroků). Já mám poslední dobou úplnou nechuť létat z kopce (v těchto měnách - já tedy jedu hlavně GBP - mám s ní absolutně nejlepší výsledky - např. od 11.10. jsem zdvacetinásobil účet - u CMS a to neskalpuji). Když se trend ale obrací - tak mi dlouhou dobu trvá zase nalézt jistotu a fičet na vlně aspoň dva dny.

Odesláno

radovan z pr...klika draku...zatím osmička jistá, ale na tvých 70 lotů je to ukrutně málo..:-(..počkej příští měsíc, chystám novou zbrań..:-) SID

2514

Odesláno

Jó kvalita přechází v kvantitu - úkaz ne moc pravidelný, mnohými filosofy opomíjený (né-li zrovna odvrhovaný)- ale zde dozajista prospěšný. Mějte se hezky, synek má prázdniny, tak jdeme ven. PT nastaven, více si od této chvíle nežádám.

Odesláno

Přebírám i signály od brokerů z N.Y....poslední doporučení mínus 5 minut:

Euro short od 1,2762
Cable short od 1,899
Frank Long od 1,2476

doufám, že se hoši mýlí..:-)
SID

Odesláno

To r65:
Naskočil jsem na 1.2674 a ještě na looniem a franku proti dolaru a na euru proti jenu. Na CHF a CAD jsem vyměk´ a po 20 pps jsem vylezl, na EUR/USD se mi to zavřelo na 1.2715 a na jenu dostávám pěkně na p.del.
To all:
Jen posílil za hodinu přes 100 pps proti euru i dolaru! Nevíte co se děje? Nikde jsem nenašel ani zmínku, dokonce ani na Kyodo News není nic.

Saba

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...