Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

radovan
:-)..srandisto., doufám, že je garáž dostatečně velká...:-)

HDP v USA nám vytvořilo pěkný sever...Jak to zpívají Kabáti..cestu znám a neměním směr...atd...doufám, že to nebude za pár minut korigovat jižně, když jsem Long a potřebuji body na Radovana...
SID

Odesláno

radovan
těžko říct, už koukám s obavami na stromečky, kde by to mohlo narazit...měsíční maximum eura je na 1,2765 a blízké 1,2705 je druhé R..
SID

Odesláno

radovan
amíci mají rádi celá čísla a celé hodiny..kolem 15,00 (9,00) budeme chytřejší..pokud to překoná zatimní maximum 1,2722, cesta k 1,2750 je volná a můžeš jít pouštět draka..ty draku..:-)
SID

Odesláno

Vystoupil jsem od včerejška na 1,8958 (a nedalo mi to a nastoupil 1,8944 znovu - pojedu na PT 1,9000) To by mělo do Mišigenu stačit. Hlavně ať už nikdo neotravuje s nějakým " USD sentimentem". Tay měna je mrtvej muž, a jako takového je ho třeba poslat někam k ledu (zmrazit na - 1,92 °C a pak pomalu měsíc rozehřívat - to abych si zvykl zase na short). Dotaz: nedělá to někomu z vás problémy odprostit se od long a začít myslet v short (U Radovana šedesát pětky mám ten pocit, že ho úroky fascinujou a longuje celkem nerad a málo - co ty na to?)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...