Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Martyn
kofis napisal, ze bola prerazena trojmesacna trendline na hodnote 118.55. Nemozem dojst na to, ako si tu trendline zobrazil, aby mu dala prave toto cislo. Ale kazdy ma svoj sposob urcovania trendlines, to je jasne. Podla mojej trendline k prerazeniu este nedoslo. To je ale len moj nazor a ostatnych samozrejme respektujem... :-)

Odesláno

To radius:
S tím návratem na dolaru bych moc nepočítal, to že dolar převčírem se už ani nedostal k 1.2500 a otočil 20 pipsů nad tou úrovní mi potvrdilo, že už bylo dolaru dost. Včera průběh po FOMC můj dojem jen posílil. Pokud budou takové zprávy jako dnes, že průměrná cena nových domů klesla nejvíce od roku 1970 (!), tak se svých entrů jen tak nedočkáš. Sorry.

Saba (reaguji až teď, nebyl jsem bohužel u ponku)

Odesláno

Ja len jednu stiplavu poznamku ku CAD (zdroj bloomberg):

The Canadian dollar is an increasingly frustrating currency to trade,'' said Kamal Sharma, a currency strategist at Bank of America, in an interview from London today. ``The fundamentals may be telling you one thing, but the corporate finance -- the M&A flow -- is unanimously, unambiguously positive to the Canadian dollar.''

Bank of America, the second-largest U.S. bank by market value, initially recommended that investors buy the euro at C$1.427 per euro and exited the trade today at C$1.4256. The recommendation produced a loss of 0.2 percent, the bank said in a research note published today.

Odesláno

xTrip Napsal:
-------------------------------------------------------
> radovan65:
> Tahnu 5 lotu uz od 5. 10. :-))) a potahnu je az do
> 1,2735 ...
>
>
> A to držíš jen na margin, nebo to máš zahedgované?

Prfomin, moc nerozumim otazce... tedy te prvni casti. Proste jsem netrefil trend a dostal jsem se do minusu... a redim ho nakupem dalsich ve smeru chybneho nakupu smerem k nule a je-li trend timto smerem vydelava mi... uz jsme tu psal, ze vzdy 4 obchody po 5 lotech na 20 ziskovych pipsu, tedy 23 pipsu pohyb... vykopavacka a novy nakup... viz ten sileny obrazek :-)
Zahedgovane to nemam, viz vyse, jedu jen jednim smerem...

Co jsi myslel tim, ze to drzim jen na margin jsem nepochopil, proto neodpovidam...

Odesláno

Endy Napsal:
> Radovan, sledujes GBPJPY ?

Dnes jsem byl cely den v lese, tim nemyslim barchart.com :-))) a jsem az ted u stroje..., takze nesledoval... Udivilo te, jak to slo vysoko? :-) Me ani ne..., ale entry jsem zadane nemel a ani zadny otevreny obchod... nerad bych cekal tri roky, az to pujde kolem :-), i kdyz s uroky v zadech by to tak neprijemne byt nemuselo... ted to v noci pofrci klasicky o par pipsiku dolu... tak uvidime... ten spread to dela na kratke pohyby docela neatraktivni...

Odesláno

Sid Napsal:
> Sorriso
> :-)..málem jsem uronil slzu..:-)..hlavně, že to
> někomu pomůže....FX trh s obratem cca 2 bilióny
> dolarů denně je dost velký pro všechny...a nejen
> pro amíky..:-)
> SID

SIDe,
nerozdavej zase tolik! To uz je krome nas dvou dalsi clovek na ty dva biliony, tak at na nas neco zbyde!!! :-)

Jinak si dovolim i ja privitat zenu, pravdepodobne jedinou aktivni forexacku! :-) Pekne vitam a zdravim, madam :-)

Odesláno

Zdravim pacho,

dobre vediet, ze je tu viacero ludi, ktori sa zivia forexom uz dlhsie:). Tvoje prispevky su casto velmi inspirujuce a povzbudive. Mohol by si, prosim ta, popisat ako si zacinal, co ta spravilo zo stracajuceho obchodnika ziskovym obchodnikom a napr co pouzivas pri obchodoch (aspon nejak zbezne)? Myslim, ze by to mohlo pomoct mnohym neskusenym trejderom ako som aj ja.
Vdaka za ochotu.

Maatej.

Odesláno

Ahoj Radovane65,

díky za přivítání. Ale proč jsi tak lakomej? A ještě to učíš i Sida! Pro začátek by mi stačilo, kdyby mi vrátili penízky, co jsem již odevzdala. A nemáš ty moje dolárky náhodou ty?

Sorríso

Odesláno

Sabanosova
Taky jsem moc nedoufal v posílení dolaru ale zatím se mi dnes dobře dýchá :) Uvidíme zda se mi o víkendu bude dobře i spát.. první resistenci máme za sebou, blíží se hlavní pivot a kdy se páreček pokusil i o první (druhý) support vůbec bych se nezlobil..

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...