Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kam nemůže čert, tam nastrčí ženskou. Tak jsem tady. Ahoj kluci!

V první řadě musím poděkovat Sidovi.
Side, mockrát ti děkuji za tohle vlákno, za sepsání seriálu a úplně za všechno, co tady dáváš do placu. Neznám moc lidí, kteří by si dobrovolně přidělávali práci, aby pomohli někomu úplně cizímu. Vážím si toho a děkuji.

Ahoj všichni báječní muži na tomto vlákně!
I vám patří mé velké poděkování za inspirující příspěvky. Mám radost, že je tady tak vysoká koncentrace ochotných, pracovitých, chytrých a vtipných lidí.

Přuju všem hodně štěstí.
Sorríso

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Sorriso
:-)..málem jsem uronil slzu..:-)..hlavně, že to někomu pomůže....FX trh s obratem cca 2 bilióny dolarů denně je dost velký pro všechny...a nejen pro amíky..:-)
SID

Odesláno

Side, já taky uronila slzu, to když jsem zjistila, že po dvou měsících učení (ve dne i v noci) je jediným spolehlivým indikátorem udělat pravý opak toho, co vymyslím. Hrůza!! Jestli se brzy nenaučím chodit správně 'na sever - a na jih', tak sežereme psy.
Kdybys viděl můj způsob obchodování, smíchy se neudržíš. Vaše S|R úrovně jsou pro mne 'pod kopečkem a nad kopečkem', pivoti jsem myslela, že jsou jenom na hřišti, a EMA je docela hezké ženské jméno.
Neprodávají se někde forexové mozkové buňky?
Sorríso

Odesláno

zdravím,
možná to neni objektivní, ale na USDJPY byla na 118.55 proražena tříměsíční trendline. Vypadá to, že dolaru se zrovinka moc nevěří, a japončíci se chystají zvedout sazby. Snad už konečně změna trendu na tomto páru.
Doufám:o)

Odesláno

kofis
děkuji za info, takže ten support nemusí být tak silný, pokud to tam vydrží do dat z Tokia, tak pak by to mohlo běžet i na nový dlouhodobější trend, že? Ale potvrzení po 3 měsíčním trendu asi tak rychle nevzniká nebo ano....

Odesláno

kofis
sledujem tiez trendline USDJPY na dennom grafe, ale patmesacna trendline prerazena este nebola myslim, teda aspon ja mam take data na grafe. Nemyslel si namiesto trojmesacnej mesacnu trendline?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...