Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Radius: copak, sel jsi s dolarem? Mozna ti v 10.00 pomuze frantik Trichet ;) Ja osobne bych to moc prodolarove po vcerejsich komentarich nevidel, pokud dneska nejak vyrazne neprekvapi domecky v 16.00.

Odesláno

No právě že jsem šel, už včera odpoledne.. pak jsem musel ředit co to šlo :) tak snad už to půjde na jih ať se mohu sanovat... Taky čekám na desátou. V nejhorším opět "hedge" ale z pozic sell neodejdu! Hmm..

Odesláno

Zaznamenal jsem podivné chování GBP. Dnes ve 3:35 US na cable prudký pokles na 8812. 23.10. na cable v 6:30 US zase prudký nárust. Když to srovnám s Inter FX tyto prudké pohyby tam nejsou. V prvém případě je rozdíl 20 pips v druhém dokonce 29 pips. Nevíte čím je to způsobeno?
Zdeněk

Odesláno

radovan65
už jsem měl větší sekyrky a vždy jsem se z toho nějak dostal.. Používám tobě podobnou metodu ale ze začátku obchodování se mi v noci párkrát zdálo že mě chce zavraždit margincall, dnes už jsem otrlý a vždy když se ochladí a od pusy mi jde pára (margincall se blíží) tak provedu pár dechových cvičení a ono to vždy nějak dopadne. Ale je pravda že momentální situace s USD mi moc nenahrává, chtělo by to o cca 100 pips níže...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...