Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sid: ja jsem zaenteroval, takze jsem uz long. Kazdopadne uvidime, jak to pujde dal. Okolo 8800 se zda byt silny odpor. Euru se prez 2620 taky moc nechce. Chtelo by to, aby Deutche Bank nebo nekdo takovej prodal nejaky ty dolary :))

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

A kromě toho - velcí - tedy ti co hýbou trhem - tedy ti, co obsluhují 80-90% objemu - nenastavují stopky na 10-30 pipsů - a pochybuji, že by je zajímalo nachachrání rozmělněných zisků z našich tintíků (SL10,10 nebo 30 pips).

Odesláno

pacho na euro už dlouho před FED a cable taky, které jsem raději zavřel...euro si trefil na pips přesně..:-)jen jsem se třepal, aby to neprorvalo SL..teď je už čas na posun.. SID

2504

Odesláno

Myslím, že si trh jenom počkal na večer, zda nenastane nějaká puprdentnost a pak se vydal chtěným směrem, t.j. podle mne na sever. S tím, co je k dispozici se bude chtít usadit na vyšším levelu, který jim bude připadat rovnovážnější k vyčkávání na další informace všeho druhu. Tak někde na 1.2655 nebo 1.2716, tam jsou nějaké Fibo úrovně. Pravda mezitím ještě leží 100 MA 1day linka.

Saba

Odesláno

Vloženo uživatelem: Sid
Datum: October 25, 2006 08:03PM
Statut uživatele: Forex administrátor

exlxe
to kdybych věděl..:-)
Přikláním se k tomuto názoru: sazby zůstanou asi beze změny a doprovodně FED pronese něco v tom smyslu, že se bude snažit minimalizovat náklady státní správy a rozšíří (podpoří) sociální síť vzhledem k inflačním tlakům...spíše bych sázel na dolar 60:40..:-)
SID

----------------------------------------
Datum: October 25, 2006 08:58PM
Statut uživatele: Forex administrátor

pacho
na euro už dlouho před FED a cable taky, které jsem raději zavřel...euro si trefil na pips přesně..:-)jen jsem se třepal, aby to neprorvalo SL..teď je už čas na posun..
SID

Přílohy: 25-10-2006.gif (11kB)
-----------------------------------------
Side , tomu nerozumim - "spise bych sazel na usd 60:40 ..." ale ve skutecnosti delas opak :-(

Odesláno

DanyFX
to byla citace komentářů k FEDu ke které bych se logicky 60:40 přikláněl..na Long jsem už déle podle indikací..to jsou dva rozdílné pojmy..
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...