Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

OT: Na digiwebu se objevil článek o problémech amerických brokerů s hackerama. Dle popisovaného postupu by se to Forexu týkat nemělo, nicméně je to zajímavé čtení.

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Lip
to se asi týká hlavně akciových trhů, nedokážu si představit, že by někdo skupoval hackem třeba kanadský dolar, aby vyhnal jeho cenu nahoru..:-)..když se hackují úspěšně peníze na účtech bank, není se co divit, že to zasáhne i nějaké akciové brokery.....
SID

Odesláno

SID

Souhlas, ale říkal jsem si, že tu určitě někteří obchodují na více trzích a FX je v těchto chvílích mrtvej, takže pro ostatní jako zajímavost ;)

Odesláno

LiP,
jak to, mrtvej? To ti nestaci to pojezdenicko na AUD/USD po nocnich datech ci neustala houpacka, byt s blbym spreadem na librojenikovi? :-) No a i dolar na euru konecne dostava trosku na zadek... Nejsem nadseny, ale nejsem nespokojeny :-D

Odesláno

radovan

Já obchoduju jinak než ty ;) a řídím se heslem "The trend is your friend" a z tohoto pohledu je to mrtvý, naprosto netrendující trhy. Euro udělalo od otevírací ceny dne 11 bodů stylem sem-tam a ostatní jsou na tom podobně, tudíž z mého pohledu mrtvo a neobchoduji (GBP/JPY nesleduji - pro mne až moc divoké).

Odesláno

Radovan

Hehe, kvůli tobě jsem si otevřel GBP/JPY a dle mýho pohledu na obchodování je to mrtvý od začátku tejdne :). Ale to je fuk, jestli tam máš otevřený dobrý obchody, tak super (tu)

Odesláno

LiP,
lze vydelat i na mrzvole :-) Nakup na 223,35-40 ... 30 lotu ... a jejich prodej na 223,56-58 = cca 2000 - 3600USD. Ja jedu takhle v malem a staci mi to :-) Tahle perioda se udela za den mnohokrat... a pokud zustanu viset, tak neva... je streda a budou tucne uroky :-)
Jinak cekam spis na nejakych 223,70 a tak...

Odesláno

Je to spíše mrtvější, každý čeká na 20,15 hod. a na FED, ani ne na zvýšení úroků, ale spíše na komentáře co a jak dále slavná americká ekonomiko (pořád se přemílají inflační rizika).....Pak se to snad rozjede a bude se čeho chytnout...Ropa se nám pomaličku šine k 60 dolar/barel a OPEC se konečně dočká svých vizí.., bude to ještě dnes večer hodně zajímavé...
SID

Odesláno

exlxe
to kdybych věděl..:-)
Přikláním se k tomuto názoru: sazby zůstanou asi beze změny a doprovodně FED pronese něco v tom smyslu, že se bude snažit minimalizovat náklady státní správy a rozšíří (podpoří) sociální síť vzhledem k inflačním tlakům...spíše bych sázel na dolar 60:40..:-)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...