Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem se snad dnes již odrazil definitivně od sedliny mého celkem nízkého účtu. Díky patří především R65 . Vstoupil mi do hry i entřík na $/švícar .Dnes je to pro mně p o p r v é po 4 vygumovaných účtech.Asi jsem byl dost velkej přizdisráč a na to se dá snadno dojet. moje stopky byly moc těsný a tak i kdyý jsem trefil frend hned 1. vlny mě vyhodila. :o)) .R.

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to R65:
tvůj způsob obchodování je mi poměrně blízký. Dělal jsem zřejmě něco podobného, žádné stoplossy, když byl špatný obchod, buď tu ztrátu převálcoval zisk z opačných obchodů, nebo obchody téhož směru otevřené po skutečném otočení trendu (když byl ten špatný obchod v už pořádné ztrátě).
Systém fungoval a dokázal jsem za měsíc zdvojnásobit účet. Na velikonoce se to rozjelo, dolar začal ztrácet na všech frontách. Dodneska nechápu, proč jsem na tom nevydělal majlant, ale proč mi zůstaly 4 loty ve ztrátě asi 4000 pipsů.

Tím se nechci přidat k těm, kteří tvůj systém kritizují. Spíš naopak. Já si po této zkušenosti zanadával do hazardérů a do blbců, začal pilně studovat TA a FA a nakoenc mi vyšlo, že ten první přístup byl stejně nejlepší. A že největší chyba byla ta, že jsem během toho dlouhého trendu trochu pozměnil přístup a začal víc a víc sázet na to, že se to otočí, protože tak dlouhý pohyb jsem v životě neviděl. Dodneska se to neotočilo.

S čím teď válčím je psychika, hledání odvahy jít do toho znova, vyvarovat se chyby, kterou jsem udělal. Bohužel, buď začnu s 500$ zbytkem účtu, nebo do toho naleju další prachy, ale to se mi nechce.

Chtěl jsem jen říct, že tvůj způsob, ať už je tomu mému podobný více, či méně, ale v principu je podobný má určitou logiku. Odvážnému štěstí opravdu přeje. Ale pozor, ty nebezpečné útesy, o kterých mluví ti opatrní opravdu existují.

Já měl po půl roce odpozorovaný forex jako něco, co lítá nahoru a dolku a dřív, nebo pozdějc se vrátí tam, kde už jednou byl. Takový je i teď. Ale od velikonoc asi do 15. května Forex svoji povahu dost změnil, např. na GBPUSD a EURUSD byl trhem prudce rostoucím a i když by se možná za nějaký čas, možná zítra, možná za rok zase vrátil tam, kde jsem prodal své špatné obchody (libra za 1.7412), můj margin (a experintování s TA a FA) to nevydržely.

Takže jestli ti tady někdo fandí a přeje štěstí, byť upřímně, přesto trochu kroutí hlavou nad nezodpovědně bláznivou metodou, já ti fandím a přeju štěstí s tím, že tvému systému věřím (byť jsem ho nějak hluboce nezkoumal).

zdraví
Golf

Odesláno

to Golf ty moje projeté účty spadají do období od června 2006 Stále jsem tam cpal krátké pozice to jako na otočení trendu. Forex jsem neotočil, trend taky ne. Ale nebylo to marné ... R.

Odesláno

DzARIN někteří analytici tvrdí, že USD/CAD narazí na silnější hranice odporu kolem 1,13-1,1330 a že je to pošle dolů..ale to už tvrdí dva dny...:-)..někde snad až k 1,12...no uvidíme...kanadský dolar, jako typicky komoditní měna, reaguje mnohdy dost nepředvidatelně... SID

2499

Odesláno

Dzarin Napsal:
-------------------------------------------------------
> Oslabení dolaru vuči všemu bylo teď asi kvuli Fedu
> že??..jinak mám dotaz,nevíte někdo,čím to že
> posílil CAD???

Vubec jsem si nevsimnul, ze by ted dolar oslabil proti euru... naopak...

Odesláno

Radovan euro posílilo, ale některé bankovní analýzy předpokládají pro zítřek spíše euro oslabení...- cca od hranice 1,2565, kde je euro zhruba nyní...do Long by v tuto chvíli rozhodně nešel, za chvíli stejně N.Y. zavírá....pokud někdo naskočil dříve, tak něco vydělal....:-)..ale třeba se analytici mýlí..počkal bych spíše na ráno.. SID

2500

Odesláno

BOML,
naproto v pohode... jen at nemystifikujeme... ne vse, co jde dolu, je oslabeni :-)

SID,
kez by! ... jinak tenhle par se dnes placal docela dost naplocho, coz je pro nej typicke spis v mych jenikovych nocnich hodinach :-)

Odesláno

KEY DATA
GERMANY OCT 06 SEPT 06 OCT 05
BUSINESS CLIMATE 105.3 104.9 98.6
BUSINESS CONDITIONS 111.8 111.3 97.5
BUSINESS EXPECTATIONS 99.2 98.9 99.6
NOTE - The headline business climate index was above
economists' mid-range forecast for a fall to 104.5. Forecasts
ranged between 101.9 and 105.5.
R.

Návštěvník
Téma je uzavřené.