Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím pánové,

Nedělám sice FX, ale od doby kdy se tady objěvil Radovan, se čtením jeho příspěvků a rozhovorů se Sidem skvěle bavím :-) Radovane tvoje hvězda stoupá na celém foru a už se dostává za hranice moravského kraje :-). S napětím čekám na závěr roku, jestli "porazíš" Sida. Držím palce (tu)

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

ALL,
zcela vazne...

Podnikam 16. rok a v oboru, ve kterem podnikam jsem se dostal na samou spicku v CR a v podstate nemam/-me konkurenci, ktera by nas nejak vyznamne ohrozovala... to jen pro pochlubeni, ale take pro to, abych zduraznil, ze vim, o cem pisu.

Musim prohlasit, ze jsem se za celou dobu podnikani (a to jsem ho delal stejne uprutne jako FX) nesetkal s takovou studnici informaci, jako je financnik.cz, ale hlavne ... s nekym takovym, jako je SID!

Vazme si toho a ho... skutecne vas mohu ujistit, ze SID nema za potrebi si budovat svoje ego v jakekoliv diskusi a ze on sam se tu /samozrejme, az na moje prispevky :-)))/ nedozvi asi nic moc noveho... to co tu predvadi je z jeho strany charita a je asi jen otazkou casu, az ho tu nekdo nase*e...
Dava tu zcela zdarma nejen svoje zkusenosti a rady, ale i fungujici nastroje, za ktere by si kdejaky podnikavec uctoval tvrde prasule...

SIDe, ja tvoje pocinani rozhodne samozrejme neberu a dekuju ti za tve nazory!

Odesláno

euforos
Nechápu o co go ? Já někde napsal (výše) "JÁ jsem něco dokázal, ONI ne, jsem pan NĚKDO." ??.."O co jsi ale lepší, než třeba já či někdo jiný?"..o tom jsem taky někde souvztažně psal ?..
Dovolil jsem jen říct, svůj názor ve vztahu k Radovanovi, nic víc nic méně...to snad s dovolením mohu...A pokud ti jde o slovíčkaření "milejší" a hrabání se klacíčkem v něčem nepodstatném.., je to tvůj problém. Raději se věnuj (me) obchodům..
SID

Odesláno

A jee to tu zas vypada na flamewar :)

Vykaslete se uz na komentovani Radovana65 ma svuj styl a jestli mu vychazi tak at se toho drzi a nam vsem muze byt uprime jedno jak kdo obchoduje, hlavni je aby tranding vychazel nam samotnym a jestli budem nasledovat cestu SIDa nebo R65 nebo nekoho jineho je na kazdem z nas.

Ja jsem na strane SIDa protoze verim ze malimi krucky se clovek dostane k stabilnimu profitovani na FX.

Toto vse pisu proto aby tu konecne pokud mozno skoncilo komentovani radovana toto vlakno je primarne o komentari jednotlivych menovych paru zkuste si precist par aktualnich stranek zpatky a par stranek ze zacatku serveru, je tam dost podstatny rozdil ze zacatku serveru tam bylo mnoho cenych informaci skoro v kazdem prispevku tato vlakno jednoduse ztraci svuj smysl, stava se z nej chat a podstatne informace zapadaji do tohoto "bordelu".

NIKOHO TIM NECHCI POBOURIT A TIM PADEM NECHCI VYVOLAT ONEN FLAMEWAR

Mira

Odesláno

All: napadla me jedna vec: na tuhle diskusi zalozit specialni vlakno Hospoda ;) tam lze donekonecna kecat to samy dokola aniz by to nekoho pohorsilo nebo prekvapilo.
P.S. omlouvam se za vyvolani tohohle flamu vcerejsi poznamkou o monte carlu :0)

Odesláno

A není jedno jakým obchodním přístupem se vydělávají peníze? Hlavně, že to funguje v našich hlavách. Na finančníku jsou informace ze kterých se dá slušně čerpat. Řekněte mi kde jinde by jsme informace k obchodování získávali. Já určitě složitě, protože angličtina je pro mě tabu a myslím, že tady nejsem sám. Na druhou stranu každý i malý zdroj pro FX jsou pro brokera jeho aktiva a je v jeho zájmu přilákat co možná nejvíce traderů.
Díky jste moc fajn.
Zdeněk

Odesláno

dzink
dobrý nápad s vláknem Hospoda..:-)..ale i když jsou nyní Tomáš s Petrem v USA, později by to asi neprošlo a těžko bych to logicky obhájil...:-)
SID

Odesláno

sid: tak zkusime vymyslet nejaky nenapadny nazev... treba Obecna metodologicka diskuse :))))) at tady muzeme nerusene diskutovat nad trhy a na trapeni Radovana je vyhrazeny special vlakno ;)

Odesláno

Ale ved to vlakno by sa nemuselo volat "hospoda" ale napr. FX chat alebo tak nejak a myslim , ze je to dobry napad, pretoze toto vlakno sa dostalo trochu mimo kolaje a uz to nie je o komentaroch a tipoch k vyvoju men. parov.

Odesláno

Pánové, je sice lepší, když emoce planou mezi tradery, než v trhu, ale "Komentáře a tipy k vývoji měnových párů" jsou opravdu o něčem jiném. Tohle vlákno bylo pro mě vždycky bohatým zdrojem informací a námětů k zamyšlení a přál bych si, aby tomu tak bylo i nadále.

Mimochodem jsem taky demař a s klidem jsem si přečetl Sidův příspěvek k R65. Nijak mě přitom nepohoršil výrok k NĚKTERÝM (!!!) "vševědoucím" demařům. Sám tuším, že v live to bude oproti demu jako Absint a zelená - daleko ostřejší a člověk se rozmyslí, než to tam kopne. Z toho vychází můj respekt k live traderům.

R65:
Piješ Absint? :-)

Odesláno

radovan
Ty jsi fakt klasik..:-) NZ je např. pro mne naprostá exotika a data jsou někdy až před půlnocí...Předpoklad. Kvartální CPI o polovinu nižší než za minule...spíše zkouknout k večeru nějaké servery, co na to domorodí analytici...
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...