Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

M.F.,
no jo "keby"... a co keby to slo o 100 pipsu dolu a pak uz jen nahoru, az treba na 1,3300? Myslis si, ze by mi to utahla jatra (pečeň)? :-) Neresim takove situace..., pricemz nerikam, ze je tohle ten spravny obchodni styl... ale obcas se vstup nepodari a necha se to vyhnit, tak to potom resim takhle...
No ale at ti odpovim... no tak bych proste par lotu prodal... a pak dalsich... v souctu by mi to vyslo jako pri pouziti SL u chybnych obchodu...

Celkove jsem v profitu, dovolim si rici, ze jako malokdo tady... a tak jsem spokojeny :-)

Odesláno

Radovan: mec chval po bitve, lod po plavbe a zenu po smrti ;). K tomu pridam - obchodni metodu chval, az ti bude 5 let vydelavat. Zatim jsi tu par mesicu a vydelavas diky urcite i dobre analyze, a - stesti. Obavam se, ze dokud nevygumujes svoje konto, nebudes verit, ze nekecame :)

Odesláno

Z toho cablu se snad osypu. Jako začátečník, hezky denně makám studuji, piluji nějaký styl, který by už konečně nešel proti mě. Dnes jsem dostal pěkné signály už na 1,88... , ale zkousim poprve trochu jiny styl, takze bez obchodu, jen koukam jak se to chova a ted je mi skoro do breku, ze jsem neotevrel:-)....reknete mi prosim zkuseni traderi, ze takovy obchod jeste nekdy potkam....ale jak tohle pisu, tak jsem dostal odpoved sam, ze to neni vubec o jednom obchodu, to vse diky vasim postrehum a urcitemu druhu mysleni, ktery je vnesen i na forum.
Dekuji Sidovi a vsem za vasi praci nebo mozna zabavu, jak to kdo ma;-). Zacatek bez vas si moc nedovedu predstavit...

Odesláno

Radovan
Mne len prislo na rozum par pribehov, ktore napisal sam zivot a "obchodovanie" bez SL kde uz nie jeden ani dvaja USD milionari prisli o vsetko len vdaka tomu ze neustale dokupovali pozicie ked siel trh do ich straty v dufani ze sa to raz otoci hej otocilo sa to, ale to uz bol ucet na 0...
A kdeze je Katka, ktora obchodovala podobne ako ty a dokonca davala na rady, ktore ziskala prave tu v tomto diskusnom fore? Pevne dufam ze este stale funguje a nesie jej to zisk len neprispieva.

Odesláno

dzink,
nepochybuji o tve fundovanosti, zkusenosti a dlouhodobe ucasti :-)

Ziju tady a ted... ted vydelavam. Co bolo bolo :-) a co bude se uvidi...
Napadlo te nekdy, ze lze treba za mesic vydelat i tolik, co za pet let? :-)

Nedej Buh ani SID, ze se chlubim, chran Dabel! :-), jen konstatuji... ale IMHO se z nekolikaleteho papertradingu a nebo mininilottradingu neda usuzovat jak to jednou doopravdy bude, az si koupim par dospelych lotu. A mam pocit, ze vetsina zde pritomnych nejede live na plne loty... a promin, ale pokud nekdo 5 let vydelava pravidelne rekneme 100 USD mesicne na minilotech, tak to me nemotivuje... to budu radeji za Svejka se svymi profity a se svou nemetodou :-)

Jinak se rika... zajici se pocitaji az po honu... no a ja jdu na hon kazdy den a vecer pocitam :-)

Odesláno

Na ten jih bych tak nepospíchal, při pondělku.......Je 17:00, tak se nedůvěřivci zbavují pozic, ale lidi jako radovan určitě počítají se swapem, zejména na USDJPY a budou držet zuby nechty:o)nemám pravdu R65?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...