Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

MF
pokud se podíváš pořádněji na graf, zjistíš, že kolem 1,8740 začal trh tápat, kde se vlastně vydat a mlelo se to právě kolem této hranice, holt se vydal ještě jižněji..:-)..ale všeho dočasu..:-)
SID

Odesláno

radovan
Mám rád učenlivé žáky, kteří občas použijí v live to co píšu a jsou navíc vysoce ziskoví, čert vem to, že mne teď válcuješ v zisku..:-)...kolega kolegy z Toronta je proti tobě břídil..:-)..Teď jen, aby se to vydalo, jak zpívají Kabáti, tam na sever..:-)
SID

Odesláno

radovan
burčák byl moc dobrý..:-)...zelené pozadí jsem odkoukal už hodně dávno od Tomáše, je to fakt lepší na oči, než příliš zářivá bílá..ale je to o síle zvyku...

dzink
Monte Carlo..:-), ale něco na tom je... když se to rozjede a pochytává pozice v očekávaném trendu, je to dost dobrý zisk.., - hlavní je zachytit možný negativní obrat trendu na otevřených pozicích a včas vše pozavírat - inu vrabci a holubi...-).-)
SID

Odesláno

Spis jsem si ten obrazek poradne prohlidnul a koukal, jak Radovan redi ztratovy pozice. Proto monte carlo. Na eskalovani pozic v ziskovym smeru rozhodne neni nic spatnyho, docela to ted zkoumam :)

Odesláno

No dnes se to pěkně hnulo. Celou neděli jsem přemýšlel, jestli vlíst do dlouhodobějších pozic na USDJPY,EURUSD a USDCHF. Nakonec jsem zadal mini entříky a teď koukám jako bejk.
Na denním grafu, to vypadá na delší trať, ale po dlouhé době je to pro mě větší úspěch. Co myslíte, vyskočit a třeba zítra naskočit znovu?
Jirka

Odesláno

K tomu redeni... a nez si pomyslite, ze jsem blazen a nebo se zacnete smat, tak se nad tim nejprve prosim trosku zamyslete... mel jsem ted pruserovy dolarojen... a tak jsem musel obchodovat jen v jednom smeru. S uroky v zadech... vzdy po profitu 200USD na lot se mi pozice zavrela a nakoupila nova... Mam dost marginu a bylo mi jedno, skocil-li i novy obchod do minusu a nebo se to cele vleklo tyden. Uroky v plusu, prijemne :-)
No a proc to pisu... byly situace, ve kterych bych uz davno vyskocil... ano, i ja, clovek bez nervu :-D, ale protoze mi nic jineho nezbyvalo a tam v dali bylo v prusvihu 5 lotiku, pro ktere jsem si chtel dojit, tak jsem obchod nechal...
Chci tim jen rici, co vsechno dela psychika. Skoro se nekdy tesim na takovy pruser, ktery sice nakonec zavru nekde tesne nad nulou, ale ta cesta k tomu to je rito, ktere bych si normalne nedopral... traderovani v zajeti prvotni chyby :-) no, rozhodne jsem na tom nikdy neprodelal... a ja vim, ze mohl, ze KDYBY to slo o 400 pispu v protismeru... atd. :-) ale kdo vi... jen margin vi :-)

Odesláno

radovan
A teraz si predstav situaciu keby to slo trebars cca 100pips na sever a potom uz len dolu a dolu a dolu az niekam na 1.1700, co nieje moze byt a mozno sa to prave zacalo myslis ze by si to z marginom utiahol?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...