Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Radovan
no v globále FX logiku někdy nemá...ale tohle se dalo vydedukovat po GB HDP a slabších dnech JPY....jen do mne ty pane jeníku..:-), asi půjdu k tobě brzičko do učení..:-)
SID

Odesláno

Jak to vidite s tim cablem, nejak se mu nechce pres 8850, 16hod se blizi nastane zavirani long pozic..... myslim ze vic dneska nenabidne leda az kolem 19hod by se mohl jeste o neco pokusit....

co myslite? Side kocoura na rameno oprasit kouli a zacni vestit :)

Odesláno

Na cablu je vidět celkem pěkně že už 2x se pokoušel přejet 1.8850, na minutovem grafu je vidět dokonce 5-6 vrcholu....Ta naděje, že by to šlo ještě výš se mi líbí...., asi to budu bedlivě hlídat až do večera.

Odesláno

Sid Napsal:
-------------------------------------------------------
> pacho
> aha...ADX MA jsem tady ještě nedával (jako
> Indikátor), pokud bude dobrá nálada podpořena
> zisky na cable..:-)..dám jej v průběhu dne i s
> popisem co a jak umí do Indikátorů..
> SID

Zeby dneska boli vianoce? :)
Inak taktiez ti dakujem za PP, sledujem ich uz dlhsie ale zatial este nemam spraveny rozumny papertrading.
Matus

Odesláno

• 12:00 - ! DE Verfall Optionen der STOXX-Familie (Eurex)
• 13:00 - ! DE Verfall DAX-Optionen (Eurex)
• 13:00 - DE Verfall TecDAX-Optionen (Eurex)
• 14:30 - CA Verbraucherpreise September
• 17:00 - DE Verfall Global Titans-Optionen (Eurex)
• 17:20 - DE Verfall SMI-Optionen (Eurex)
• 17:30 - DE Verfall Aktien-Optionen (Eurex

Odesláno

Holoubek pravdu díš, je to pro více evropanů spíše srdeční záležitost patriotů a občas to vyvádí psí kusy..:-(. Dopoledne jsem psal (napůl nevážně), že euro kupovat až klesne pips, dva pod 1,26...tak jsem zadal naklonec i jedno limit entry.., teď příjdu k mašině a ejhle ono to fakt šlo tak dolů a entry limit to vzalo..:-)..alespoň nějaké drobné na kafe na závěr týdne.:-). Tímto si trochu dnes euro u mne napravilo reputaci, celý den bylo líné až hrůza... Jinak rovněž díky za přehled euro opcí.. SID

2487

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...