Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

R65, SID a podobní

tak pánové, stiděvše se za svůj unáhlený příspěvek o jednom z největších Čechů, zapátral jsem na stránkách a hle - nebyl to ani Varel Frištejnský a ani Čech Jaroslav Němec. Byl to pomocný učitel Václav Poustka. Toť vše k naší historii.

All
A co se týče trendu - zajímavé je například zkrácení trendu u dolarových obligací (rozdíl cca 0,1 bodu krátkých a dlouhých křivek), dále pak zastavení poklesu ropy. Stav americké ekonomiky - spíše zpomaluje. Stav eurozóny - spíše se rozjíždí (GBP jede celkem slušně). O yen a yuan se zatím nestarám. Z toho mi vychází jednoznačně - long.
Pozn.na závěr: Několikrát jsem narazil na tvrzení - že pohyby Gold nejsou příčinou ale důsledkem pohybu USD. Zdá se mi to celkem logické.

Odesláno

MN
teď nevím zda se nemáme s Radovanem urazit..jak "a podobní" ??.:-)

Dnešek ve znamení očekávání HDP v GB a pak se holt uvidí...do eura Long bych šel až spadne dva, tři pips pod 1,26..:-)..nevím jak rychle a v jaké formě bude probíhat negace mezi frantíkem a eurem v křížovém kurzu, ale dalo by se něco vytřískat i na EUR/CHF short
SID

Odesláno

Side ,
podle čeho jsi prosímtě vstoupil včera long na GBP/USD ? Podle kurzu jsi naskočil půl hodiny před daty v 18.00 , který měly být jednoznačně pro dolar. Tak proč jsi šel na druhou stranu? Podle TA ?

Odesláno

SID

Ó né velký náčelníku. Jen jsem nechtěl rychle hledat předešlé příspěvky a pamatoval jsem si, že se do této debaty zapojil i někdo další. Na lehce pejorativní vyznění "a podobní" nehleďte, (stejně jak na množství nehleděli naši slavní předkové-rekové). Co GBP - políčeno a nebo nastoupeno?

Odesláno

Man
měl jsem tam 2x entry podle svých pivotů a trendů (viz "sichr Long" str.72) a někteří analytici na serverech přílišný optimismus před Phil.Fed nesdíleli (mimo ortodoxně zaujatých amíků)...vyšlo to..
SID

Odesláno

20/10/2006 10:30 United Kingdom GDP Q3 q/q Qtr3 % předpoklad 0.6 minulý 0 aktuální 0.7
20/10/2006 10:30 United Kingdom GDP Q3 yy Qtr3 % předpoklad 2.7 minulý 0 aktuální 2.8

vše o desetinu lepší.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...