Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

M.F.

to si právě myslím taky. Nu což, stopky mám bohatě nad BE, takže místo vrabčáků budou kdyžtak kolibříci .-)
Japani by mohli jeníka potáhnout citelně pod 118, to by pak byla dokonalost !

Odesláno

To all
Chtěl bych se zeptat na ten dnešní fed. Je vůbec reálné aby podle předpokladu vyskočil z -0,4 na 7 nebo to se někdo při předpovědi seknul v desetinné čárce? Nebo byl sválně odhad vysoký, aby mohli být všichni překvapení špatným výsledkem?

Odesláno

To tritom and all:

správně, já též používám sentiment index - hlášky € 1,31 - a kde je teď , ale o to více se těším na pořádný trend až to vybředne s tohoto swingu.

Odesláno

TEQA
ten swing tu máme pěkných pár měsíců, a pokud se bude trh soustředit takřka jen na úrokové sazby tak to podle toho vypadá. Chtělo by to asi nějakou "novou motivaci"; nejspíš to bude o politice, hodně o Dálném Východu a růstu významu yuanu, a ta plánovaná měnová unie fixovaná na dolar na Středním Východě by taky mohla focus notně posunout..

boha, asi nemístně filozofuju a plácám nesmysly, tak se předem omlouvám .-)

Odesláno

Nejak tomu dolaru stastie v poslednej dobe nepraje urokove zadzby sa pravdepodobne budu znizovat v dalsom roku, Rusko uz asi dolaru tiez prestava verit za 9 mesiacov ho predali ze vraj o 10 mld USD viac ako ho nakupili.
Analytici ocakavaju ze z dlhodobeho hladiska treba ocakavat dalsie znizovanie hodnoty dolaru. Rusko dalej planuje nakupovat vo velkom namiesto USD japonsky jen.
:)

Odesláno

Sid Napsal:
-------------------------------------------------------
> Jménem Němec, ale národností Čech..:-)...stejně mi
> příjde, že by se na FX nejlépe uplatnil svým
> prostým logickým myšlením nejlépe sánětahoun
> Varle..:-)
> SID
>

Chlapci, chlapci... nebyl to Jaroslav Nemec, nybrz Karel!
A byl Cechem srdcem, hlavou i nohama a rukama :-)

A tahoun se nejmenoval Varle, ale Varel!

Mate mizerne podklady, tak se pak na fx nedivte! :-)

Odesláno

MN Napsal:
-------------------------------------------------------
> a co R65. Kdybych věděl, že v některém na Bahamách příslišném nářečí
> svahilštiny se šedesát vyjádří "krey" a pěr
> "chir", tak neváhám ani minutu a zvu Raďu na
> ribízák.

Diky priteli za pozvani :-) Vratil jsem se znaven z cest a dnes neobchodoval, tzn. ze mi to samo otevrelo nalicene entriky a zavrelo nastavene limitky na euro/dolaru na long = nesedel jsem u toho a aktivne to neovlivnoval = nekazil :-).

Usnul jsem uz nekolikrat behem hodiny kdekoliv jsem se nalezal, tak si dam poradny stakan burcaku (dnes nikoliv virtualni) a pujdu chrnet = v jednu az ve dve vstanu, abych zjistil, co delaji mi sikmooci pratele s jeniky :-)

Muj jmenovec Krey-chir ma mozna cokoliv, ale jsem si jisty, ze burcak ne! Dobre mu tak! Nema blbnout a courat se... doma je doma! :-)

Odesláno

To Teqa:
Myslím, že tvé úvahy nejsou vůbec od věci. Nějaký leitmotiv se musí vždycky vyrobit. Když si všichni zvyknou, že to jede podle sazeb, tak ti Sidovi velcí nahoře přehoděj výhybku na něco jiného a spousta traderů zplundruje hafo účtů, než se vzpamatuje. Někde jsem tu už asi před 14ti dny psal, že pokud bychom dokázali odhadnout, co bude příště hlavním hybatelem trhů, tak jsme dvoutřetinový vítězi.

To Tritom:
To s tím sentimentem jsem zmiňoval, protože mi přišlo, že se odrážíme od spodní stěny letošního tunelu na 1.2480. Může být ještě pokus k 1.2456, ale divil bych se.

To r65:
Tak se tovaryš tesař s tím jeníkem zase tak nesek´. Myslím, že to šupne ještě hodně pěkně dolů.

Saba

Odesláno

Saba,
no jo, to je relativni :-) Ja si myslel, ze se bavime o aktualnim obchodnim dni, ne s perspektivou investice do chleba, kdyz jeste neni ani zaseto :-) To je pak jen potvrzeni me teorie, ze "ono to pujde jednou kolem" :-).

No, nicmene... je to dole, bude prijemne to vychytat na vystoupani s uroky v zadech, cimz bude ma pomsta urokovym krvelacnym imperialistum dokonana! :-)

Odesláno

radovan
žoviálně mu říkali v 2.osobě Varle, máš pravdu Varel (to první zní přeci lépe..:-)..a na FX se nedivím mnohdy ničemu..:-)..dnes máš co dotahovat, handicap mi dáváš sice svou nepřítomností na trhu pěkný, ale abys to synku ještě v říjnu dohnal..:-)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...