Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

No vzhledem k tomu, že Phil.Fed byl poslední významnější zprávou pro USA tento týden, něco na tom bude...:-)..jsem hlavně zvědav co na to cable (jsem long od 1,87 a 1,871) a jak bude reagovat zítra dopoledne po tamním HDP...
SID

Odesláno

Také mám znovu nakoupený základní balík GBP za 1,869. Myslím, že snaživá prodolarová rétorika vykonala své a teď postoupíme dlouhodoběji k světlým zítřkům (a hlavně ve smyslu čísel). Tak tvojí pozici, Side, tu zde máme, a co R65. Kdybych věděl, že v některém na Bahamách příslišném nářečí svahilštiny se šedesát vyjádří "krey" a pěr "chir", tak neváhám ani minutu a zvu Raďu na ribízák.
Odesláno

Holoubek
holt nemám ty nervy co např. Radovan...a prát tam najednou 20-30 lotů není můj styl..pomaličku, polehoučku a eliminovat možná rizika...Fx je horská dráha a efektivněji vydělám více takto - je to dobře přes MM spočítáno..:-)...dnes mám dojem, že cable by mohl dělat správce lochnesky (jak zpíval Landa - nečesky mluvící..:-)...
SID

Odesláno

No na tuhle večerní hodinu pohyby víc než slušné. Začínám mít hrozně rád USDCHF, dnes úhrnem 130 pips v plusu a to jsem to 2x utnul a pak neodolal a s těsnou stopkou naskočil znovu :-)

S úsměvem čtu na forexfactory ty různé jeden-dva dny staré "zasvěcené" komentáře, jakože cable up začátkem je vlastně téměř s jistotou jen korekce, hehe. Spíš mi připadne že se opravdu otáčí (krátkodobý) sentiment, jak už tu někdo psal.

Dokáže někdo z ostřílených brachů aspoň od boku střelit názor, co s tím může vývést noční trh?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...