Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rondy,
odpovedel ti za me BOML :-) ... kdyz se to plizilo ke 120,0, tak jsem si dal SL na nejmladsi 10-ti lot na 120,4, nebot margin call byl na 120,6-7 tak aby mi to nesezralo nejstarsi a nejztratovejsi 20-ti lot...
Ale to je vyjimecna situace, tak 1x za rok .-)))

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dělo se, projel jsem stopky.A je mi z toho špatně.libra /jen 222,51 výklep,a otočka.vstup byl na S, 222,33.Podobně usa/cad stopka 1,1403 pozice na S,. Stopky musim používat neboť mám malý účet, ovšem s nima je můj účet ještě menší (včera -80% z účtu). R.

Odesláno

To R65 konzultace
Právě jsem instaloval entr obj. na librojen 221,82 na B, stopku mám na 221,51 není to blbý? Případně síím o jednu tvou tutovou tutovku, abych se duševně zotavil. (když to nevyjde,a budu ve ztrátě,nevadí já si vynadám osobně). R.

Odesláno

ALL,
jak chcete zbohatnout, dkyz porad spite? to za vas delaji stroje? :-)
Tak jsem s tim dolarojenikem doela vymeknul, ze jsem to zavrel tak na severu, kdyz to vidim dnes :-)
Ale pres vsechny rady jsem se vyvezl jeste vcera na log za nejake 4k :-), pak hupsnul dolu a ted jsem zase na long, ale bojim, bojim :-)

Rondy,
tutove je jen to, ze neni nic jiste :-) Se SL ti neporadim a svuj nazor, ze SL je vzdycky blba psat nebudu, abych nebyl vyloucen a degradovan :-). Na long je to u librojenu vzdy fajn alepson kvuli urokum... ma na long petilot, zatim ve ztrate...

Odesláno

BOML
Trh teď v 10,30 sledoval GB nezaměstnanost a zápis z jednání BoE...7:2 pro zachování sazby 4,75% s poukazem na nižší ceny energii a silnou libru. Tim Besley a Andrew Sentance volají pro zvýšení sazby na 5%, ale asi až počátkem listopadu...Počkal bych na EU obchodní bilanci v 11 hod., která má být snad nepatrně horší a pak se teprve rozhodnul co dělat s cable..:-)
SID

Odesláno

2x off topic

1) prisla mi uz knizka :-) ... skoda, ze me pan Elder nezna... to ta SIDova bude vic in! :-)
2) nechodi mi dnes notifikace z financnika na mail :-(

a jednou k tematu...
S dolarojenem jsem to nevydrzel a longuju :-)

Odesláno

To r65:
Long na dolarojen? Zaplať Eldera hned, dokud na něj máš 8-).

To Rondy: Proč si vybíráš tak exotico pár, když máš slabý účet? S tím spreadem je SL malej (tvůj první příklad) a když tě vykmitnou na větším, tak máš problém s účtem a samozřejmě s psychikou.

To vladko11: na tom grafu nahoře to je trend line? Na denním chartu z ani ne dvou dnů? To snad nemyslíš vážně.

Saba

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...