Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

lisakus,
kus pravdy v tom bude... je jeste lepsi varianta... neprijit o 20K a mit tam par milionu v lete pristiho roku... a jeste lepsi, uz na jare :-)

Predminuly tyden jsem vydelal skoro 60k... minuly jsem ztratil asi 4k na urocich... nehodnotim bitvy, ale celou valku :-)
Je fakt, ze kdybych obchodoval, tak jsem zase nejaklou tu petku vydelal... ale zavrit to minuly tyden, to by nebylo -20, ale -40... a to se zase kazdy tyden nevydelava.... alespon ja nemam takovy kazdy tyden :-)

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

radovan

Treba uznat,ze s tymi 50 lotmi tu robis slusnu show.Ja sa zacinam citit,ako keby boli tak trochu aj moje.Priznam sa,ze cely tyzden som kazde rano ako prvy skontroloval jen,aj ked ho vobec neobchodujem.Na Slovensku fasuju skolaci 50 korunove poukazky na navstevu kulturnych zariadeni.Asi jednu vysomrujem od synovca a za tu zabavu ti ju poslem.

herman

Odesláno

herman,
jsi fakt zlaty! :-)

Show to bude, az to konecne zavru... otevrele jsem na long par librojenu... presneji 10 lotu, aby se mi kompenzovaly uroky a aby se aspon neco zelenalo, az zase jenik zeslabne :-) zatim to vychazi...

Vykopavacku mam na dolarojenu na prvnich 20 lotu na 118,94... tak snad v noci! :-)

Odesláno

BOML,
i na tebe ejdnou dojde :-)

To cekas, proboha!, cely den a prihlizis, jak jde dolarojen 80 pipsu na short, aby ses pak zacal tesit, ze pujde 20 na long? .-) Jsou veci, ktere asi nepochopim... a ono je to nakonec dobre...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...