Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Já bych řekl, že to udrží, protože v posledních 14ti dnech horentně posiloval a nebyl k tomu zdaleka takový důvod. Teď se začíná uhnizďovat. Nejspíš někde blíž k 1.2550, 1.26 a pak se uvidí. Další pěkné urovně jsou složené z MA100 a FIbo retreatmentů. Zvlášť když se budou všichni vyjadřovat, jak odhaduješ Side. Hezkej den

Saba

Odesláno

Radovan65

já bych uvažoval vážně o tom že bůh mi dal několik šancí v posledních dnech uzavřít to to těsně nad 119. Dnes večer bych řekl že to je třetí a jde o to aby to náhodou nebyla šance poslední. ztratit 30 pips na obchodu není žádná hrůza, kdyby jsi nebyl celý týden chycen strachem margincall, a strachem ze ztráty, tak jsi jistě vydělal několikanásobně více než 30 pips. A to se nemodlím. Možná kdyby jsi se držel výdělečné metody kterou jsi vydělával a držel několik lotů i 200 pips do ztráty , ale přitom obchodoval dále a účet ti rostl, tak je jasný že s 50 loty na to margin stačit nebude. Jistě že zafunguvala hranice 120 přes kterou to nemůže projít, jenže to nikdo nezaručí, a jak znám lidskou povahu dříve nebo později to nějaký nadšenec zkusí prorazit aby ukojil svoje ego. :)

Odesláno

Radovan65
nejsem ve stavu radit co máš nebo ne, ale nemůžeš to srovnávat na hodnotu peněz, je to jen 30 pipsů, a neřikej mi že nejsi schopen vydělat 30 pipsů za den, ovšem otázka je když jsi tam poslal calibr 50 jestli ti psychika dovolí to zopakovat, nebo to vem z druhé strany když o ten účet přideš jak dlouho ti bude trvat než vyděláš co jsi ztratil? Nebo pošleš cms dalších 10K a budeš dělat jakože nic , "mám čistý štít" ?? Já osobně bych měl již tiky v koutku oka a šedivý vlas, oceňuji tvou psychiku vsadil jsi na barvu a čekáš jestli padne. :) Věřím že by pro tebe bylo lepší kdyby to prošlo přez těch 120. začal by jsi zvovu a jinak, už jen z důvodu že jsi schopen si vydělávat tradingem. Není to kvůli tomu že bych byl zlej. " jsem totiž strašně zlej. :) Ale na druhou stranu je to fakt tvrdý trest, většina z traderů přišla o pár set nebo pár tisíc, než poznali tudy cesta nevede. Na druhou stranu lepší přijít o 20K US než o pár miliónů který bys tam měl v létě příštího roku. :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...