Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to R65:
tak to je mi Tě líto chlape...taky jsem kdysi takovýhle chvilky zažíval, ale ty nervy byly na mě moc:-). Pokud jsi kupoval ještě 20 lotů, tak to už bys měl mít celkem 70,co? To je docela síla hejbat se 7 mil.....:-)
Tak se drž!!! V týhle chvilce už nezbejvá asi nic než doufat.....
Pietro

Odesláno

Radovan,
jenom 50 !?! Že se nestydíš s takovýma drobnýma obtěžovat nás, co jedeme miniloty!
Samozřejmě legrace - teprve v porovnání s tebou si člověk uvědomí, jak je zbytečné se vztekat nad trhem, když nevyjde obchod podle plánu(např. po datech jde jiným směrem než se předpokládá) a vzduchem létají nepěkné - ba dokonce sprosté slova. .-) Chce to určitou pokoru a brát trh takový jaký je..
Jinak s tím yenem - teď to fakt hodně přiživuje KLDR s se svým jaderným programem a v úmyslu ji prý použít nemá, ale hlavně si psychologickým nátlakem vynutit ekonomickou a potravinovou pomoc - když se složíme všichni na chleba, tak na následném posilnování yenu ještě vyděláme, ne?

Odesláno

To Don Corleone:
a) je to jen otázka relace - pokud člověku nevychází obchody podle plánu do té míry, že je celkově mínusovej, tak to na vztekání je, ať se jedná o miliony nebo o miniloty, protože musí úplně překopat třeba pracně vybudovanou strategii a začít znovu (potom ´God sei Dank´ za sprostá slova, jinak by si musel člověk ulevovat vraždou cestou k tý pokoře)
b) řekl bych, že KLDR je už dávno passé, teď to asi bude spíš o lovcích stopek, kteří se pokoušejí atakovat hranici nad 120.00, protože data ani hlášky prominentů nejsou proti jenu

to Marek24:
vo co go ?

to R65:
Myslím, že Sid má pravdu, ještě tam možná k nějakýmu pokusu na 120.00 dojde, ale nezdařenýmu. V neděli to Japonci v noci spíš podrží. Záleží samozřejmě na USD, protože v Jeníkově je to celkem v lati. Přeci jen pořád jsme v tunelu eur/usd, kterej začal vznikat na konci dubna na DAYchartu. Na EUR/USD budu v dalším tejdnu umisťovat pozice s tím, že by jsme už nemuseli nějak zvlášť nebo vůbec klesat. Po tom, co se dnes vyjevilo, si můžou o sazbách Moskow a spol. nechat leda tak zdát. Pokud v úterý budou údaje o přílivu zahraničního kapitálu slabé, mohl by se sentiment otáčet. Problém by byl, kdyby se ukázalo, že sazby přestaly hrát hlavní roli při vážení dolaru. Tzn. že kupříkladu nízká inflační čísla by přestala hrát proti dolaru, ale začla by se brát jako pozitivní pro růst domácích investic a tím pádem pro rozvoj ekonomiky.

Hezkej zbytek víkendu 8-)

Saba

Odesláno

SID, Saba,
vzhledem k tomu, ze se dnes v noci neobchodovalo, tak jsem do rana 1000x napsal, ze uz budu hodny... v pondeli koupim znamku a poslu to do Japonska, tak snad me vyslysi :-)
Myslim si, ze uz vazne stacilo a dolar zacal postupne vsude oslabovat. Je dost mozne, ze na to mel vliv patecni uzavirani pozic a vybirani zisku a ze se to v nedeli zase trosku rozkmitne, ale co mi sily staci, nic uz nenasvedcuje tomu, aby dolar jeste vice posiloval...

Presto si ctu znovu a znovu Sabuv straslivy pribeh o Zlem Jenikovi :-)

Don Corleone,
no ono je fajn, kdyz je stejny pocet lotu v zelenem :-). Nepovazuji to za hrdistvi, je to skoro stejny adrenalin jako 1000 dolarovem uctu s pullotem :-) a to uz myslim nikomu tak zajimave neprijde...

Marek 24,
nemam doktorat z ekonomie a divam se na rozkmit denni svicky napr.gbp/usd, ale stale nevim, o co go. Prosim o vysvetleni, diky.

Odesláno

Radovan 65
Ani ja, nebolo to adresovane Tebe ale len tak vseobecne.
Sabanosova,R65
Len tak som rozjimal po konzumacii nejakeho toho burcaku ( stale ho tu spominate si tak som dostal nanho chut),ze ked je clovek skromny staci mu povedzeme 10pips denne tak po ovoreni noveho dna o 23h je prakticky jedno na jaku stranu to supne a svoj ciel dosiahne preto ten rozkmit no samozrejme trebe nad volbou trosku porozmyslat a vybrat podla nejakych kriterii podla niecoho co Vam poskytne vyhodu tu pravdebodobnejsiu,alebo aj na jednu aj druhu. Co myslite?
Ale je to prakticky taky maly breakout scalping.

Odesláno

Marek24,
ono to tak z 90% je, jak pises... v nedeli par minut pred otevrenim trhu udelal librojen gap 29 pipsu na short... tak jsem si rikal, ze alepson 20 pipsu na short pujde i dolarojen a pred rozjetim trhu nakoupil na skalping... a uz tyden tahnu za sebou jako smrad 50 ztratovych lotu... takze bacha! :-) Zadna logika, vid SIDe? :-)

Odesláno

To r65:
Nezlob se na mne Radovane, ale čtu si tvůj příspěvek z October 14, 2006 07:51PM a nemůžu se zbavit dojmu, že tvá úvaha o otevření pozice je zgruntu špatná. Posuzovat podle de facto složeného páru (jako je třeba eurojen) směřování majors se mi zdá hazardní a ještě do plnejch, 50 lotů ... Pokud by byl gap na dolarojenu a librodolar stál nebo ještě lépe oslaboval, pak by byla sázka na librojen asi daleko více namístě. Doufám, že se z toho vylížeš a posílí tě to do další plodné práce v našem kolektivu.
V pondělí kup známku a pošli do Jeníkova ultimátum a ne pokorný apel. Třeba že vypěstuješ v princezně Kiko závislost na burčáku, pokud s tím sofort nepohnou. Držím palec, myslím, že jeden bude stačit.
Saba

Odesláno

Saba,
predne diky za palec, byt jen jeden :-)

Usuzoval jsem z librojenu dolarojen, tedy ze slozeniny slozeninu... predpokladal jsem pri tydennim otevreni trhu posileni jenika. Cumim na zacatky trhu na vice jenikovych parech mesice a mesice a ve vetsine pripadech jsou tyto pary ruku v ruce...

Dopis mam pripraven, skocim rano na poČtu se optat, jestli staci znamka za sedmpade a pak to rozjedu! :-)

Odesláno

To r65:
Jasně , že ze složeniny složeninu, ale nemůžu se zbavit dojmu, že dolarojen je jaksi vůdčí vůči ostatním párojenům. Minimálně pocitově.
Pošli to na náklady příjemce. Žádný štráchy s nima, ať si konečně uvědomí, že s námi není sranda.
Saba

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...