Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Marek24,Marcus: abych to uvedl na právou míru - chtěl jsem jen říct, že mne vždy prvotně zajímá tzv. nálada na
trzích neboli "sentiment" abych se třeba nedivil proč po té či oné zprávě dolar neposiluje(neoslabu-
je). Neboť mnohdy se měny chovají zdánlivě nelogicky po fundamentech, to právě způsobuje
převažující nálada. Když prostě nechci prodávat /nakupovat tak holt neprodám/nekoupím to by už
musela být nějaká jobovka. Podle mne jsou na trzích ve hře vždy tři činitelé 1. TA, 2. FA a
za 3. sentiment (pořadí libovolné).IMHO.

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Holoubek:
Suhlas nalada je asi dost silny faktor.Kolkokrat to bolo tak,ze spavy boli pro, alebo proti dolarove a trh si aj tak kracal tam kam mal naslapnute predtym a nebolo tej sily ,co by ho uviedol do obratu a pritom vychadzala jedna sprava za druhou co mali znacit obrat a ten sa nekonal.

Odesláno

Sid:
pozerám, že si na dráte, mohol by si mi prosím ťa poradiť aj ty ako sa počítajú úroky pri držaní pozície cez noc? Viem, že to sem asi nepatrí, písal som to aj do vlákna Visual Trading. Ide totiž o to, že som bol zo včera na dnes short na usd/jpy s jedným minilotom a odčítali mi 4,2 USD ako úrok. V záložke VT "obchodné kurzy" je úrok pre predaj 14 USD. Ako to vlastne počítajú?

Odesláno

Radovan65

chlape kolik tě to stálo ta tvoje intervence v Japonsku?

"We will adjust interest rate levels gradually by closely examining economic and price moves," Fukui told a news conference.

"We are extremely open" on the timing of the next rate hike, he said.
:)

Odesláno

13/10/2006 14:30 United States Export Prices September % 0.2 0.4 -0.5
13/10/2006 14:30 United States Import Prices September % -1.2 0.8 -2.1
13/10/2006 14:30 United States Retail Sales m/m September % 0.2 0.1R -0.4

nejak nevim, co si o tom mam myslet. Import prices sly dolu diky nizsim cenam ropy, retail sales nejvetsi propad za snad posledni dva roky. Dolar - posiluje :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...