Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ráďo55: "Život je jen náhoda, jednou jsi dole, jednou na- ho- ře .....". Né, opravdu si myslím, že USD mele z posledních sil (viz obrácené reakce na data - předchozí, né ty dnešní) a poputuje postupně tam, kam má (1,27-1,29 a ekvivalenty v jiných měnách). Vždy jezdím radši ve směru potenciálu ekonomik (a pak to tam klidně nechám několik dní válet - tedy, pokud trh nejde podle mých představ). Jéžíši, na severu (a nebo na jihu - mám týden širokého měnového rozptylu) cvrdliká takovejch vrabčáků, holubů a krocanů. "Ve stínu pod fíky poslouchat slavíky ......"

Odesláno

MN: včera to tuž padlo, Amerika podporuje svou měnu na rozdíl od Evropy, čím horší US fundamenty tím větší podpora
ze strany govermentu a obráceně u Evropy. Neříkám, že se EUro nedostane dřív nebo později na 1,29.. ale to je
pro mne zatím v nedohlednu, pro dnešek se připravuji uzavřít short na EURu a CHf a v klidu vyčkat US fundamenty
které slibuji otevření nových long pozicí.
Odesláno

MN a Holoubek,
ja uz sve drobne z EUR/USD sezobnul a take si myslim, ze dolar oslabi, tak bych byl nerad na shot a vysachoval se tak z tohoto univerzalniho paru .-)

Holoubku, mas dobry nick, jde tu po tobe vic lidi, vid? :-)

Odesláno

R65: pořád ještě čekám na vyčerpání celé rally připraven to stopnout. Odpoledne bych se opravdu moc divil kdyby
dolar ty fundamenty ustál (h. starts), no prostě odpoledne bude na kažý pád hodně horko na všech párech.
Neměl bych se raději přejmenovat na "vrabčák".
Odesláno

merlin:

záleží kde máš S1, ale těch 2650 vypadá dost silně. do 14:30 to bude bez trendu. potom, ví bůh. myslím, že euro posílí, alespoň ve střednědobém horizontu, otázka je, zda to bude už dnes, včera tu někdo dával info o podpoře silného dolaru od američanů, tak uvidíme jak dlouho je to bude bavit.
osobně si myslím, že to půjde up, ale těch dat je tam více a tak to může být dost houpačka, entry raději trochu dále. anebo vůbec a naskočit až do jasného trendu.

Odesláno

Jsem rozlitany, tak jsem do EUR/USD vletel po hlave par minut po 14,30 jen s 1 lotem a hned sup 18 pipsiku .-).
Zavrelo mi to ale jen na 15 :-(

Z toho plyne nejen holub - vrabec, ale i "Kdo honi dva zajice, nechytne ani jednoho" ... tzn. sedet na riti a traderovat ogari! :-)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...