Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

pacho
bystrý chlapec..:-)..euro spolu s JPY jsme otvírali s Radovanem a s burčákem ještě minulou noc...ne podle PPS, ale podle průběžného hodinového pivotu...takové menší vylepšení...:-)
SID

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

lisakus
tak to byla dobrá vychytávka na AUD...ale být tak dlouho vzhůru !?..asi se to vyplatilo...:-)

radovan
rozbíjím prasátko a letím do banky...co by člověk neudělal pro bližního svého a pro chlast...:-)
SID

Odesláno

SID

ja som vcera otvoril buy eur/usd 1,2551 ale vykoplo ma to o 20:00 na stopke . Chyba bola ze po niekolkych nepodarenych pokusoch prerazit pivot som to mal zabalit ale neurobil som to. Dnes tam boli pekne sance na otvorenie pozic ale to som este nebol za pocitacom takze mi to uslo :D
Hodinovy pivot ?? No to by ma zaujimalo ... nemas v plane to hodit do diskusie ? :D Inak Ten B 1,2526 nebol nahodou reverz predosleho sell ktory si mal otvoreny v utorok ? Trafil si ti inak na chlup presne

Odesláno

pacho
hmm..smůla...ten hodinový pivot (spíše pracovní název) - popis jak to funguje a obrázek dám do Indikátorů, ať tady neprasím vlákno něčím jiným..:-)..ale indikátor zveřejňovat jej nebudu...re to nebylo..hra čísel..:-)
SID

Odesláno

Budem pokracovat v uverejnovani statistickych prehladov vysledkov sprav a reakcii trhu na ich zverejnenie.Dnes je na rade Retail Sales.Podobne ako vcera,poprosim pritomnych jastrabov,aby ma upozornili na pripadne nespravne udaje,a preklepy, aby som ich mohol opravit herman

2428

Odesláno

Sid
vzhůru v noci jsem nebyl, popíjel jsem s tchánem, koukl na fotbal a šel spát v 11:00, na třetí ráno jsem si dal budíka, zadal entry, stopky a profity, a za půl hodky už jsem byl zase v limbu, rano v osm když jsem odjížděl jsem to uzavřel ručně protože na profit to nedosáhlo, eur/aud jsem měl na 1.6750 a aud/usd na 0,7490, kdybych to nechal tak to tam došlo.

Radovan65
neboj s jeníkama držím s tebou basu už třetí den i když jen 4 miniloty jestli ti to pomůže, Na USD/JPY mám profit na 119,15 vstupoval jsem na 119,74 ale ty úroky a rolover jsou fakt oprus. Než se to tam dohrabe tak nebudu mít z toho nic.

napadlo mě jen kdyby někdo měl trochu čas, podívat se zpětně dny ze středy na čtvrtek zdali je někde na jeníkách vidět že se hraje na úroky, to znamená v půl jedenácté otevřít buy, a do půlnoci to zavřít. Ono to možná nebude nic moc pohyb ovšem pokud by byl pravidelný a jistý proč se ke skupince nepřidat. Ale je tojen nápad, neberte mě moc vážně, jsem ještě pořád v transu od toho porodu. :).

Odesláno

lisakus,
u librojenu se hraje na uroky mylsim pred kazdou zavirackou, to mam odpozorovane...

Otevrel jsem dolarojenik uz v nedeli a vcera mi to zapocitalo trojnasobny urok jako za cely vikend, fakt opruz! :-)

Jo, to byt takhle long na librojenu, to by byla jina...! .-) ale o tom az priste...

Odesláno

Před dnešní obchodní bilancí v USA je zajímavý komentář na oblíbeném Bloombergu, včetně "tipů" bank a finančních grup...Někdo tam odhaduje i druhá důležitá data - Unemployment Claims. Největší pesimisté: High Frequency Economics -$69.0 ..Největší optimisté: Citigroup -$63.5. Data budou v globále asi podobná těm minulým...
www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601103&sid=arzfF1qSOP0Y&refer=us
SID

Odesláno

lehce rekordni schodek, dolar by mel snad oslabit. Zatim se mu moc nechce...

12/10/2006 14:30 United States jobless claims w/e k 310 304R 308
12/10/2006 14:30 United States International trade August Bln $ -66.7 -68R -69.86

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...