Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

R65 :
no podla mojich kriterii by som tam otvaral long usd/jpy bezohladu na to ci je uz vykresleny graf do prava :) ono by to asi inak neslo :) Podla mojich kriterii tam bol jasny signal long.

Luky :
ved tie obchody kde SID otvaral tu mas uz napisane staci si to zakreslit na tvoj graf. Poviem ti este priblizny time kde SID asi otvaral . CHF/USD otvaral asi kolem 03:00 az 3:15 GBP/USD okolo 03:30 neviem ci je to presne ale ja by som niekde tam bol v obchode.

SID :
myslim ze som na to uz kapnul ale este mi tam stale asi chyba nejaky indikator ktory ty pouzivas :)

Odesláno

Ja mám zato ,že po pondělní explozi atom.bomby sice v podzemí v Severní Korei došlo k nestabilitě investic na asijském východě Cina a provázaný JPY .(Bohužel zatím nejsem v pozici a už spěchat dnes nebudu).R:

Odesláno

Radovan65:

Ku Korei,

kupil by si akcie firmy, ktora stavia mrakodrap v lokalite, kde sa odrazu zistilo, ze je to tektonicke pasmo???
Myslim, ze to iste je Yen, nebudem investovat do meny krajiny, kde zajtra mozu padat atomove hlavice (Ci uz japan, alebo okolite krajiny).

Skor ma zaujima, preco sa potapa ten Albion, vecsinou slusne kooperuje s Eurom, a teraz si chodi, kade chce.

JJ

Odesláno

Radovan65
Chachaaa, ja som vedel ze to bude na infarkt.
Super napad s tym burciakom, ja som tiez z vinohradnickeho kraja, takze sa asi pridam. Ale nesmiem to prehnat, lebo si popletiem graf yenu a eura ako pred chvilou a nebudem sa stihat cudovat :)))
Ale som rad, ze som ta posunul k nejakej rozumnej cinnsti :))))))))))))))
Inak ti este k predchadzajucej uvahe pridam, ze USD je vojenska mena (amici hooodne zarabaju na vsetkych konfliktoch), takze medzinarodne napatie sa vasinou rovna $ up.
Sorry, mam dnes dobru naladu, lebo pipsaky slusne pibudaju do kosiara. Keby to kazdy den islo takto = kazdy tyzden nova jadrova velmoc a jasny pohyb okolitych mien. Len by sme si asi dlho nepoobchodovali, raz to niekto musi stlacit.
Hlavne, aby sme vtedy neboli triezvy :))))
JJ
Odesláno

KUBA
buď posouvám SL tak na 15 pips na dostřel, když už to má tendenci slábnout (začátek tak kolem 20,25 pips).
V AOS SL nepoužívám, tam preferuji Trailing SL, který stavím na 21 pips, podle obligátního - Oko bere..:-)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...