Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to Sid,
chtel bych se te zeptat,jak vcera slo obchodovani.
kdyz jsem se kouknul vrera vecer na graf..tak jsem z toho vůbec nebyl moudry.
neodvazil bych se obchodovat..vubec to eur/usd

dekuji luky
Odesláno

tak jsem bláhově nased na USDJPY short doufaje že je překoupeno a že se bude vracet na jih a ono mě to vystřelilo 50 pipsů do ztráty ...jen doufám,že se to rychle otočí a povalí to na dolů...jste kluci někdo taky short ?

Odesláno

Dokud se nevyřeší KLDR, tak není šance. Pokud by mezitím vycházely příznivé zprávy z japonského hospodářství (tento týden přehršle), mohlo by se to pěkně nakumulovat a pak to spadnout přímo kolmo dolů. Při tom průseru, kterej se tam odehrává (teď už vyhrožovali ne podzemním pokusem, ale vypálením rakety s jadernou náloží, ale kam vlastně?), je zázrak, že jen vlastně jen přešlapuje na místě. Zvlášť když objednávky strojní výroby se zlepčily jen asi o polovinu víc než se čekalo.
saba

Odesláno

Luky včerejšek nestál za nic - menší ztráta na euro a menší zisk na cable...v globále - šul nul...Dnešní dopoledne je daleko lepší - frank jsem uzavřel po zhupu s +156 pips a euro a cable ještě držím nadoraz... SID

2409

Odesláno

Ja som vcera neobchodoval lebo sa mi to zdalo zbytocne koli sviatkom. dnes som naskocil na short usd/jpy 119,09 ale po odraze od S1 som to radsej zavrel s +10. Libru a chf bohuzial teraz neobchodujem lebo mi nefunguju dobre pivoty ale hadam sa to do zajtra spravi. SID inak tam boli pekne prilezitosti na trade a vidim ze si ich aj vyuzil . Ja som bol momentalne mimo tak som to nezachytil.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...