Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

to Sabanosova

Urobit tu tabulku pre NFP na cable mi trvalo cca 6 hodin a postupne planujem urobit aj dalsich 13 US sprav dufam ze tak do mesiaca (ale skor to vidim na dva). Toto bola prva,ostatne by mali ist ovela rychlejsie,lebo uz mam nejake know how.Ale aj tak bude chvilu trvat,kym sa na eurusd dostane,ale predpokladam ze na to uz nebude chut,lebo je to dost nudna praca a aj trochu vycerpavajuca. Takze keby mal niekto zaujem ponuknut svoju lacnu pracovnu silu,taku aktivitu vrele uvitam.Mimochodom,ta tabulka bola "free" verzia,v plnej mam este dalsie male pomocky,ale tie zverejnim,az to bude komplet (pripadne ked toho budem mat plne zuby a dalsie data nebudem chciet ani vidiet :-)

herman

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Lisakus,
pěkný český tunel, gratuluji...
Mně se podařilo nahodit VT taky cca. 10 min. po výpadku( včera jsem to evidentně přechválil) - grafy naběhly s tím rozdílem, že Euro bylo v pořádku live, ale Gbp zatuhlá taky tuším na 1,8807( takže graf jsem viděl-cenový panel v nezvyklých černých číslech.) No žel bohu mě vůbec neťuklo že se jedná o onen slavný Sencorův tunel, byl jsem z toho"volaký zmetěný" , protože sem byl rád že těsně před pádem platformy se mi podařilo zrušit projeté long entry, avšak ještě nepřijaté, takže sem aspoň ušetřil na SL...
Příště budeme chytřejší... :-)

Odesláno

Don Corleone

No vidíš já do dneska netušil že krátce projeté entry lze po následné otočce odstranit, kdyby to TEQA dnes nenaťuknul tak jsem o tom ani nevěděl, no zkusit se má všechno, ale pořád platí že není nic jistý a člověk by i na takovou tutovku jako je sencorův tunel neměl používat větší část účtu než je obvyklé protože nikde není jistota že se to neotočí proti tobě.

Odesláno

Jinak ještě jedna maličkost, to že je měnový pár zaseklý poznáte podle toho že v tabulce měnové kurzy u měny zmizí ty červené o modré šipky, a informace kurzu jsou jen černé bez zbarvení. Takže vím že kromě páru GBP/USD byl v tu dobu , zaseklý ještě USD/CHF ale nešel jsem do něj neboť rozdíl byl pouze nějakých 30 pips. Nebude na škodu pro jistotu mít v nějakém volném prostoru na monitoru v době megafundamentů i tabulku s měnovými páry a xe.com.

2398

Odesláno

lisakus:

Já dnes na Sencorův tunel vůbec nepomyslel, ale jsem rád, že se mi podařily zrušit ty long entry. Pro Sencorův tunel by se ve VT dost hodilo zadávání vstupů za market společně se SL a PT, že. ;) ;) ;)

Odesláno

Pokud tu ještě někdo je (asi těžko:-)
Necháváte dnes někdo otevřené pozice přes víkend? Ano, vím, že je to zřejmě tzv. "neprofesionální" ale nechám část svých pozic proti dolaru otevřených.. myslím že v neděli večer můžeme čekat slušný gap a troufám si odhadnout že proti USD..

Jinak s dneškem naprostá spokojenost :-) povozil jsem se na cable nahoru před NFP, díky tomu pak smysluplně vyskočil z longu (a netratil jsem) a naběh shorta.. a od pozdního odpoledne jsem zase long. Stopky dávám, ale spíš jako pojistku proti katastrofě, jinak spíš styl r65. Nakoukaný grafy spolu se zohledněním zpráv, na spoléhání se na range až tak nehraju, když se to během 48h nevyvrbí tak to utnu.

Odesláno

herman,
herman,
vole! .-)

Dobrý den,

objednávkový systém právě obdržel Vaši závaznou objednávku knihy Tradingem k bohatství (Alexander Elder).

Knihu Vám zašle společnost Impossible, s.r.o. na Vaši adresu:

Jméno: xxx
Adresa: xxx
Telefon: xxx

Kusů: 1

V případě dotazů s distribucí knihy kontaktujte prosím vydavatele:
Impossible, s.r.o., Neslovická 353, 664 17 Tetčice
Tel: +420 777 243 320, e-mail: info@impossible.cz

Děkujeme a jsme s pozdravem,
FINANCNIK.CZ

Odesláno

r65

Neviem preco,ale stale mi chodi po rozume vyrok sialeneho spevaka ceskej deathmetalovej skupiny Svaty Vincent:
"Knihy necitam,lebo keby som si chcel precitat nejaku naozaj dobru,najskor by som si ju musel napisat !!!

herman

Odesláno

herman,
to je velmi dobra hlaska :-) Verim, ze mi SID venuje ve sve knize o FX kapitolku ci se o me alespon zmini v uvodu jako vzpominka na casy, nez se ze me zblaznil :-) A tato pasaz udela z knihy bestceler :-D

Tu kapelu neznam, ja jsem veren slovenske Horky ze slize :-), ta je dostatecne silena... a jeji live koncerty jsou nezapomenutelnym zazitkem :-).

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...