Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jinak moje entry, vše po 2 lotech:

EUR/USD ES 1,2635, SL 1,2660, PT 1,2610
EB 1,2701, SL 1,2676, PT 1,2726

GBP/USD ES 1,8780, SL 1,8810, PT 1,8740
EB 1,8857, SL 1,8827, PT 1,8897

USD/CHF ES 1,2501, SL 1,2526, PT 1,2471
EB 1,2567, SL 1,2542, PT 1,2597

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

LiP,
zlata slova :-), nenapsal bych to lepe a jak jsem uz nekolikrat zduraznil, nikomu bych tu svoji metodu neradil.
Fakt ale je, ze je pri zpravach snadne prijit diky SL o obchod a uz nekolikrat to vyletelo, sletelo a vyletelo behem par minut... tzn. na obe strany vymetene entry a SL... kdyz si spocitam, kolik si mohu dovolit jit do minusu, tak mi muj SL tvori bud margin ci nejaka nezadana hodnota, na ktere je to mozne zavrit pozdeji rucne... ale proc se nechat dobrovolne zmlatit nejakych 30 pipsu za nakupkou, kdyz se to na 40 otoci a fici to treba 70 dolu... viz dnes napr. cable ci EUR/USD...

A kdyz se vstoupi do obchodu po zpravach, uz to nebyva tak stavnate :-)

Dulezity je ale vyssi ucet diky pro margin...

Odesláno

radovan65

Trhy se mění, teď je na fundamenty zlá doba, já s nima začal na konci června a do konce prázdnin se hodně slušně sypalo a to se stop lossem 15 pips. Bejvaly to v drtivý většině jednoznačný táhlý pohyby jedním směrem, NFP nadělovalo s přehledem i 100+ pipsů. Teď je ovšem všechno jinak cca poslední měsíc, takže se snažím adaptovat. Začínám upřednostňovat technický obchodování mimo zprávy. Ještě to bohužel nemám vychytaný, ale věřím, že se to podá. Nemluvě o tom, že můj broker IBFX ty zprávy svým chováním ještě ztěžuje.

Odesláno

To: Herman

Diky pochopil som :), tak toto som teda vobec nevedel. Kebyze to viem situaciu by som mal na svojom ucte dnes o cosi lepsiu, ale clovek sa stale uci, nabuduce to bude lepsie, a ja ti dakujem za to ze si mi to vysvetlil.

Odesláno

Výsledky jsou zde, sice se to nezelená ale je to taky v plusu, jinak ted je mi jasný že příště tam raději naklepat SL než hromadné zavření, jó ta psychika je prevít, pěkně to s člověkem mává.

2396

Odesláno

herman Napsal:
-------------------------------------------------------
> ked skonci tento stvormesacny range a r65 vynuluje
> tri ucty po sebe,tak mi tu bude sakramentsky
> chybat....

Neboj, me se jen tak nezbavite :-) Sahnu do pokladnicky a zacnu znovu :-). Hlavne, necht se dari vsem podle jejich metody...

Sel jsem ted na long na mem oblibenem libropjenu. Na 222,30 se to zdalo posetile, ale neni :-)

Odesláno

caba Napsal:
-------------------------------------------------------
> To Radovan65:
> neber moji poznamku osobne, spise ve vseobecne
> rovine, ale....nebylo by vice fair uvadet obchody
> pri jejich otvirani, nez az kdyz obchod bezi, nebo
> dokonce po jeho uzavreni? Kolik kdo "udelal"(v
> minulem case) pipsu, neni pro nikoho, krome
> samozrejme samotneho tradera, az tak dulezite,
> nemyslis?
> ..just food for thought. gt/gl vsem! ;)

20 B 222.30 222.53 $3,863.60 .-)

Odesláno

SID

jako vždy perfektní práce ostříleného mazáka, gratulace i ostatním, a těm co to dnes nevyšlo, nezoufejte, skrz ty neúspěchy se stáváte lepšími obchodníky aniž si to možná uvědomujete . Takže je třeba to překousnout a vytrvat. Každý dělá chyby, důležité je nechodit v kruhu.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...