Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To Radovan65:
neber moji poznamku osobne, spise ve vseobecne rovine, ale....nebylo by vice fair uvadet obchody pri jejich otvirani, nez az kdyz obchod bezi, nebo dokonce po jeho uzavreni? Kolik kdo "udelal"(v minulem case) pipsu, neni pro nikoho, krome samozrejme samotneho tradera, az tak dulezite, nemyslis?
..just food for thought. gt/gl vsem! ;)

Odesláno

radovan65: asi pockam, kym sa to vrati
TEQA: kym som sa stihol spamatat, tak to bolo uz na druhej strane, mohol som to uzavriet, ked prisla ta mensia korekcia, ale som si povedal, ze uz to ide spravnym smerom, tak som to tak nechal ... ale korekcia bola len docasna :-(

Odesláno

caba,
urcite to fer je a kdyz si to proslitujes, tak alespon ja to obcas pisu... jinak pokud chci vletet do trhu v prubehu zprav, tak na financnika, ve vsi ucte k nemu :-), zrovna moc nemyslim...
A jak sa pravi... zajaci sa citaju az po hone :-)

Odesláno

AŤ žije senco ať žije sencor :)

po vypadnutí VT asi na 5 minut se mi podařilo conectnout zpět ale bez grafu, otevřu si tabulku měnové páry / grafy nedostupné/ a vidím že cable stojí na hodnotě 1.8807, na Xe.com tou dobou bylo 1.8749, no pánové sypal jsem to tam klávesnící entr co to šlo, trvalo to několik minut než mi to vůbec něco vzalo, a jak sem viděl na XE že to šlo na 1.8756 a tak restart VT a zavření celého balíku, výsledek je pěkný 14 x 0,2 minilotu x 56 pips zavřeno najednou na hodnotě 1.8751 , takže po prvních entrech kdy mě to vyhodilo na prvních SL úhrnem - 500 US tak entry opačné plus sencorův tunel, ucházející zisk dnešní 1500 US. Asi mnozí namítnou že jsem to mohl podržet déle, ale víte jak to je nervy pracovaly a tak než mi došlo že zadám nějaké SL v plusu tak už dávno běžela objednávka na závírání / přez souhrný přehled se dají zavřít všechny pozice na jeden klik, / takže se s tím nedalo moc dělat. A darovanýmu koni na zuby nekoukám:) Jina to zavíraní trvalo dalších několik minut. Ale můžu říci, že jsem to po prvních minutách jsem to dnes viděl na vymetačku SL.

Odesláno

to forexak
Konkretne dnes.Vyslo NFP za september .Toto cislo je vsak predbezne,na zaklade odhadov,alebo statistiky.Definitivne vysledky NFP za september budu az v prvy piatok v novembri, ked budu zname definitivne vysledky za september a to je revizia dnesnej NFP.
herman

Odesláno

Dow Jones Napsal:
-------------------------------------------------------
> radovan, obdivujem ta! takto profitovat pri
> takychto skokoch v cene - mas nejaku carodejnicku
> gulu?
> ja som dnes opat dosal dobre cez h...

Ne kazdy den je posviceni... mam otevreny uz jen jeden obchod a sice 5 lotu na EUR/USD na long :-) a mam tam sekyru skoro 7.000 :-) a je to i proti urokum... nu coz :-) napasl jsem se jinde...

At se to libi kazdemu jak chce, moji nejvetsi zbrani je intuice a hodiny cumeni do grafu... ze to neni perspektivni je mozne, ale zatim to vychazi...

Odesláno

To all:

někdy se mi daří prů...ové entry stihnout odstranit, ještě těsně po zprávách, jako dnes. Dal jsem entry 35 pips od akt. ceny a jak to po cik-caku nabralo správný směr, tak jsem lízlé entry zrušit a bylo to.

Odesláno

misok

Všechno se musí jistit stop lossem. To že radovanovi vychází obchodování bez je věc hezká, přeju mu to a jen s úsměvem kroutím hlavou nad jeho kouskama, to ale neznamená, že je to pro každýho. Historie ukazuje i profi obchodníky z bank a fondů, kteří takhle vydělávali a jednoho dne je to totálně zničilo. Takže si dopředu stanov akceptovatelnou ztrátu a lupni tam Stop Loss. Opakuji, nic proti Radovanovi, naopak, je i zajímavým zpestřením zdejšího fóra ale pro nováčky platí vždy obchodovat se Stop Lossem. Neznám jedinej kurz, článek, web, profi obchodníka atd., kdo by doporučoval obchodovat bez stop lossu. Pořád platí, že obchodní strategie je tak 20 % cesty k zisku, zbytek je psychika se správným money managementem.

Odesláno

To TEQA:

toto jsem už několikrát zkoušel - u CMS - ale bezvýsledně, pokaždé to napíše, že objednávka se vyřizuje :o( Každopádně se dnes toho zamrznutí na 1,8807 dalo pěkně využít.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...