Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chce to nebyt mekky... prodal jsem cable na short na 1,8770 a mel jsem ho puvodne na 51... a take to tam dolezlo :-( a ted jsem vyskocil z kanadanu na 1,1249 na longu a uz je to take dal... je to o nervy, kdyz je tam nekolik tisic :-)

Jak se komu z vas darilo?

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Heh, co som zarobil smerom na buy som skoro prerobil tym dokupenim na spodku. Co za revize??? Nechapem, preco to spominaju po spravach, kurna ty velky si to vzdycky nejako odvovodna, :D, ale dneska pohodovy den, Mal som riadny adrenalin...

Prajem vsetkym vela uspechov, a dakujem za toto vlakno.....

Odesláno

Mám problém,chyt mě cabl na entru, od entru udělal 50 tiků,ale po uzavření se mi objevilo jen plus 40 USD z 500USD které jsem měl mít. Co s tim? reklamace a nebo CMS udělá ještě přepočet? dík za odpověď

kunas

Odesláno

Měl jsem otevřenou pozici už před NFP long, pořád jsem nějak nevěřil, že by mohlo dojít k nárůstu míst, je fakt, že to měli odhadnutý dost nízko. Měl jsem limitku přesně o jeden bod níž, než kam to vystřelilo (1.2716) a samozřejmě ...nic. Pak jsem jen koukal, jak jedu do mínusu. A lidičky, za cca 10 min. nevěřím svým očím, pozice se uzavřela a pipsíky spořádaně naskládaný ve špajzu. Velmi příjemná chvilka.

Saba

Odesláno

Moze byt celkom zabavne pozerat v buducnosti len "ciste" vysledky, ktore v minulosti na NFP boli. Ak by clovek nepozrel celu spravu, ale len Employment change, tak by mohol dobre spekulovat, preco trh isiel opacnym smerom..

Odesláno

Můžete mi někdo poradit s tou reklamací?GBP/USD entr byl na 8790 ,server byl nepřístupný a poté co začal jít, mi to ukázalo entr na 8745 a ihned mi tam udělal nákup,takže shrnuto mě to vzalo až na 8745,místo usazeného entru 8790
dík za případnou odpověď

kunas

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...