Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

trumb

mé prognózy ohledně chování trhu, no nevím můj předpoklad byl že to po korekci gapu bude yen opět posilovat, ale vzhledem k tomu že gap nebyl nic moc a korekce příliš rychlá tak jsem tomu šanci nedával, s tím zaseknutím EUR/JPY jen náhoda která se opakovala stejně jako minule, jen jsem ji okoukal. Na Blombergu píšou že je pravděpodobné že EUR/JPY půjde někam ke 150.50 a USD/JPY ke 119. ještě tento týden.
Na moje prognozy bych si tedy nevsadil ani pětník. :D

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Doufám, že nebude vadit trocha aktuální TA. Začátkem záři AUD prorazil trendline... K něčemu podobnému se schyluje i na USD/JPY. Pokud k tomu dojde zkusím pohledat nějaký pattern WCCI na 4hod. grafu! Jak tak koukám, předpověď počasí se potvrdila a "přeháňky" nadělovaly už v neděli večer :) Přeju všem úspěšný týden!!!

Odesláno

Doufám, že nebude vadit trocha aktuální TA. Začátkem záři AUD prorazil trendline... K něčemu podobnému se schyluje i na USD/JPY. Pokud k tomu dojde zkusím pohledat nějaký pattern WCCI na 4hod. grafu! Jak tak koukám, předpověď počasí se potvrdila a "přeháňky" nadělovaly už v neděli večer :) Přeju všem úspěšný týden!!! obr. č.1 AUD/USD 1.9.2006 č.2 dnešek USD/JPY

2273

2274

Odesláno

boml,
obchoduji ten par poprve a v patek me docela vypekl, uz jsem to tu psal... myslim si, ze nebude patrit k mym oblibenym. ten spread se rovna pomalu uz vrabcakovi... jsi-li tu novy, tak vrabec = cca 100 USD :-) do 500 houbi, pak krocani a pstrosi... jeden jejich chovatel sem obcas prijde a promaze to tu :-)

Odesláno

rhombic1,
to je síce pekné, ale prečo sa zapodievaš vzdialenou budúcnosťou, keď tu máme dobré dnešné príležitosti na ktorých sa dá zarobiť okamžite. Zober si napr. dnešný GBP/USD (viď obr.) a peniaze máš na svojom účte okamžite...

Odesláno

rhombic1:
Ty zamýšlíš držet na Forexu pozice několik měsíců, že si kreslíš trendline na monthly grafu...? :-)
Obávám se, že pro intraday ochody, takový průraz nemá přiliš velkou váhu. Pro potvrzení průrazu a následný adekvátní zisk, bys potřeboval pohyb v řádu stovek pips.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...