Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to lisakus
Na revans by si mi mohol blizsie popisat,ake mas nastavenia pre Woodieho Daily,a nejaky vysledok s tymto systemom. Pisal si SL 80,BE 50,TP 150 plus este nieco.Mne sa nezda,ze je optimalne mat rovnake nastavenia pre vsetky pary.Pozeral som to len zbezne,lebo som 3 mesiace backtestoval a nemam na dalsi momomentalne naladu,ale napr. na EURUSD mi pripada,ze lepsi SL je 50. SL 80 mi daval v tomto roku na moj vkus prilis vysoky DD.
herman

Odesláno

TEQA
No je tiez mozne,ze posun ISM v rebricku volatility suvisi s tym,ze rok 2006 bol na rozdiel od 2004 rokom meniacich sa urokovych sadzieb v USA.A to sa pomaly zrejme konci,a ISM mozno opet zapadne medzi priemer.Ale je to naozaj len taka nezavezna hypoteza
herman

Odesláno

r65

no ty jeníci, už to vypadalo že se rozbíhají na všech párech, pořád čekám že by je dnesněkdo mohl popostrčit směrem jižněji, zatím sem short a před 16:00 buď uzavřu nebo přitáhnu SL, nebo půl napůl.

Odesláno

herman Napsal:
-------------------------------------------------------
> to r65
> specialne pre ludi,ktori v noci cumia do kompu a
> ked sa potom zobudia tak sa nevedia orientovat
> kolko je hodin,su kalendare,ktore udavaju spravy
> v nasom case :-)

Nemel jsem problem s casem, jen jsem nevedel ve ktere jsem zemi :-)

Zavrel jsem uspesne long euro/dolaru a uvidime :-), mam jeste short librojen, tomu se nejak do klicky nechce a naprosto debilne se chovajici eurolibru...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...