Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

timd Napsal:
-------------------------------------------------------
> To radovan65: zkoušel jsem tvoji taktiku bez SL
> pouze s Limtkou. cca 20 obchodů s limitkou 20pips
> a vždy byla ještě ten dne "vymetena". Nějvětší
> "živá" ztráta s mentálním stopem 55 pips se
> nakonec otočila do plusu. přiznávám sice jsem
> agresivněji nakupoval a prodával na S/R v intraday
> pásmu ale výsledek byl zajímavý. Čistě ze
> statistického hlediska pokud se trh nepohybuje na
> výrazných extrémech je jedno zda dojde k vymetení
> SL nebo Limitu šance jdou zruba stejné. právě se
> zabývám makrem, které podobné věci bude
> vyhodnocovat.
>
> DavidF

Je to horska draha, dulezitže je naskocit ve spravnem smeru a nenechat si rozbit usta protijedoucim vlakem :-)
vetsinou to vychazi, ale ted jsem treba pohorel na librofranku, bo jsem pyramidoval a takovy sever jsem netusil, tak mi to pozralo na margin call :-(.

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Radovan

vše je opět jinak jen opet posílil na cca 60-100 pips od páteční uzavírky a frank se pohybuje 20 -30 pips nad páteční uzavírkou, tak uvidíme, 3 hodiny je ještě dlouhá doba, nikdy by mě nenapadlo že to o vikendu bude skákat v rozsahu 150 pips. Mám docela nervy ale pokud to zůstane kde je tak budu spokojen, přeci jen na tom yenu mám toho více rozseto. :)

Odesláno

Radovan

nevím mám pocit že pokud máš profit limit třeba u shorta GBP/JPY na hodnotě 220.10 a gap bude na 219.50, tak tě to vykopne v neděli 23:00 na hodnotě 219.50, na otevírací ceně, stejně tak se SL, a pokud se to vrátí před otevřením před limit tak budeš mít pozici pořád otevřenou. alespoň myslím, pokud by ti to protlo limitku a vrátilo se to zpět před otevřením trhu a zůstalo ti ti viset v mínusu tak ti to snad neuzavře? Nevím zatím jsem tento případ neměl, někdy vyzkouším.

Odesláno

Radovan

jinak ještě jedné věci jsem si všiml a to že je dobré prolistovat všechny páry s yenem po otevření, neboť asi před půl rokem jsem si všiml že u jednoho páru gap se projevil o více jak hodinu později než na ostatních, konkrétně to byl pár CAD/JPY, takže být pozorný.

Odesláno

Jdu spát nastavil jsem si prodejní limit entry tak se ráno uvidí, osobně mi přijde že japonská měna moc velkou podporu nemá. Tak dobrý lov noční dravci, já zase až zítra.

Radovan

díky, neměl jsem to ověřené, takže pouze minimální riziko.

Odesláno

lisakus,
s jenikem se zacnou dit veci kolem druhe rano, i kdyby bylo ve zpravach, ze se nic nedeje :-) alespon hup sem a hup tam... jeste nebyla noc, aby byl v klidu... ja to preci musim vedet, kdyz porad strasim! .-)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...