Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

M.F.,
ale kdeze, srandu si nerobim... mam trvale otevrenych 15-17 lotu s tim, ze jsem jich dnes uz prubezne 22 uzavrel a zase nove otevrel. Nenakupuji 15 lotu najednou... viz me minule prispevky... takze pri cca 30 obchodech denne na nekolika parech je to tezke napsat, kolik pipsu na lot... to je ruzne... chapes?

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Proč hodně špatná? Já si myslím, že jsme právě na dně. A když se tam nevyšplhám teď, tak za rok určitě. Počasí je však hezké, ropa už neklesá (taky kam by až klesala, když je potřeba koupit nový pozlacený fáro, zrenovovat arabský poloostrov a zazáplatovat rozpočet po vyčištění skladů od starých zbraní) a vůbec, dneska je takový hezký den, neprší.
Já vždy obhoduji jen tím směrem, kam si myslím, že ho Zákopčaník předpoví (teda většinou). A Táňa taky slibuje hezký podzim, tak se není čeho bát (možná jedině Browna, ale všeho do času, on se to naučí).

Odesláno

radovan65 Napsal:
-------------------------------------------------------
> M.F.,
> ale kdeze, srandu si nerobim... mam trvale
> otevrenych 15-17 lotu s tim, ze jsem jich dnes uz
> prubezne 22 uzavrel a zase nove otevrel.
> Nenakupuji 15 lotu najednou... viz me minule
> prispevky... takze pri cca 30 obchodech denne na
> nekolika parech je to tezke napsat, kolik pipsu na
> lot... to je ruzne... chapes?
>
>
>
> Radovan
> --------------------------------------------------
> --------------
> "Pripustme, ze Pan Buh stvoril cloveka... ALE
> PROC?" :-)
>

No mohol si to napisat hned a mohli sme sa vyhnut mojmu rozhorceniu :)

Odesláno

No já si zase myslím, že pokud se to po zprávách na GBPUSD někam pohne, tak to bude jedině nahoru, S2 je moc silný odpor, navíc je tam i fyzický support z minula. Dnes je libra hodně přeprodaná, prostor vidím pouze pro nákup. U Eura by tomu ovšem mohlo být jinak.
Milan

Odesláno

M.F,
proc bych to psal hned, kdyz jsem to napsal uz driv? :-) Precti si poslednich cca 5000 prispevku a budes v obraze! :-D

Je pravda, ze celkovy pocet pipsu mnoho nerekne... kdyz investuji 50 lotu a udelam s nimi 10 pipsu, neni to takova darda jako kdyz dam jeden a udelam s nim 500 pipsu .-)... ale o co jde? ... o to, kolik zustane v kasicce, ni?
Pokud se mylim a existuje nejake pravidlo, rad se podridim... z toho ale ode me plyne jen to, ze delam na lotu ve trendu, kteremu verim vzdy cca 30 pipsu, pak ho zaviram a oteviram na tom samem miste novy... s limitkou na 30 pipsu... atd. ... resp., at jsem presny na 300 USD a to je u kazdeho paru jiny pocet pipsu...
Tahle metoda mi vychazi, tak proc ne... a CMS mam rad, tak jim nejaky ten spreadik taky dopreju :-)

Jen pro zajimavost... tento mesic jsem udelal zatim 186 obchodu. V kazdem obchode 1-5 lotu. Kolik lotu to bylo celkem mi prehled nezobrazuje a rucne se mi to nechce pocitat...
A jen pro zajimavost, jaky objem kdo obchodujete?

Odesláno

5-20 na vstup (to podle toho, jak si určím dobu obchodu - zda scalp (méně), či mám vizi (více). No a někdy se z vize stane scapl a obr. Proto fandím vstupům stejně (né-li více) jak výstupům. Alespoň pak nemusím okounět u počítače a čekat, až se mi obchod uvolní (mentální SL mám 150 p).

Odesláno

MN,
mentalni SL se pise takhle: "mentalni SL" :-), protoze lze vzdycky zmenit nazor a posunout ho az na 300 a nebo 400 :-))) a pak jupiaaa se to otoci, ale to ty vis, to pisu pro ostatni :-)

Mam tak na 50-100 obchodu 1 ztratovy, vetsinou viz vyse co pise MN, rucne neco sejmu... vetsinou pod hruzou z margin call :-)

Ale at nejsme vykazani do MM... jsem stale short na cable, i kdyz jsem byl uz diky urokum v plusu, neprotlo mi to moji limitku a nejake zasady clovek mit musi. Zejmena, je-li nenazrany jako ja :-). Ted je to cele severneji, ale nemyslim si, ze by byl nejaky vyraznejsi pohyb na long... ci se ocekavaji takove zpravy a me 1,8752 opet na tyden v nedohlednu? :-)

Odesláno

R65-No, jak říkáme my latiníci - už je to "čuť, čuť, chybí mizerných 40 pipsíků (pro libru otázka hodiny-teď už míň). Pak se ale ,až vylezeš bez stráty desítky, nahoře přimluv za long. Ať mám dobrý pocit, že jsem vizionář (1,90 za 3-4 dny)

Odesláno

Zdarek vsem zejmena Kubrtovi

Zaujala me jeho metoda - NEMETODA, jak rychle zbohatnout na FX...ja modrooka blondynka mam taky super metodu...rano vystrcim prstik z okna a podle toho odkud vitr fouka, to tam nalozim...dnes jsem od rana short na kablu...zatim mi to vychazi, tak nevim k cemu tolik namahy pri vymysleni ruznych metod...cha..cha..cha

Vodnarka

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S. Muj skromny cil je byt bohatsi nez B.Gates, ale zatim je to na Velorex...

Odesláno

MN,
o tom nepochybuj! ... ale neumis si predstavit, co me ten short stal slivovice! :-)
Da, eto cut cut... (necist "kut, kut", ale "čut, čut"!)

ALL,
mate nekdo zkusenost s GBP/JPY, obchodujete nekdo tento par? Vzdy to leze stale vys a vys!!! v podstate od roku 2001 to vice mene nezavahalo...

Odesláno

daryl2264,
kazdy indikator, ktery funguje je dobry :-) a byt short na cable znamena mit jiste alepson uroky, coz konkretne me za ten tyden udelalo nekolik set USD :-)

P.S. S tim nickem ti nekdo pomahal nebo te takhle jednoduchy napadnul samotnou?

Odesláno

R65

mam tam 10lotu a na uroky cekat asi nebudu...mam zatim kolobezku, lizatko, a doufam, ze tato jizda bude take bez karambolu..stopku si davat nebudu...kdyztak se spolehnu na "margin call"

Vodnarka

P.S. A ten nick? ..mam rada slozite veci..

Odesláno

d-4 :-),
sledujes-li cable na minutovem grafu, tak ses do nej musela zamilovat... pekna horska draha :-), kde mas limitky ci kam az chces dojit...

sleduji i USD/JPY a tam je to v inverzi to same..., bylo enco duleziteho na svete, ze to tak zareagovalo a nebo jen amici posvacili a sedli ke strojum... pekna vymetacka SL a entru :-)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...