Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pepe,
ja mam v minusu jen jeden lot ... a k nemu jsem jel odshora s cca 6-7 loty, ktere byly v plusu :-), tak si to spocitej... od 1,8995 do soucasneho aktualniho kurzu .-)

Proste takova blba zasada, ze neprijmu zadnou ztratu... pokud bych ho nemel, urcite bych vyskotacil nekde na long a treba zaplakal...

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

R65:
jsem taktez short na cable od 9032 a jeste stale drzim shorty na NZDUSD a NZDJPY.
Cable dostava docela spatne komentare v poslednich dnech tak uvidime. Prodolarova nalada trva, zacina se opet mluvit o EUR zvysovani sazeb v rijnu trh predpoklada zvyseni a ted se zacina spekulovat i na prosincove zvyseni sazeb. EURJPY roste 3dny EURUSD je brzdeno prodolarovou naladou ale myslim ze ta dlouho trvat nebude a pak by to mohl byt severni vitr :) vcera jsem vsadil na long EURUSD (2707).

Vic o EUR tu:
www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601083&sid=atjzlI21Xu0I&refer=currency

Tak at se dari vsem.
Mira

Odesláno

VERBAL INTERVENTION BY JAPANESE OFFICIAL KEEPS CROSS BELOW 150 LEVEL
- Dealers noting that the verbal intervention effect is diminishing in recent weeks.
- Today's comments by MOF Fujii took the cross lower by 40 pip.
- The European comment on concern for this cross moved the pair over 200 pips initially

Odesláno

Tak, řekl bych, že ropa a řečičky o vlasteneckém silném dolaru nám vyčerpaly možnosti. Dnes to bude zajímavé, naládoval jsem GBP (svačinku na cestu do kopce). Euro nechám spát v základním táboře neboť myslím, že EU ekonomika není zrovna rozjetá. A vzhůru na K 1,90. 3 tábory a můžeme zapíchnout vlaječku (nebo alespoň razítko do deníku). Jen to bude chtít nějakých pár milionů šerpů.
R65 - je čas vystupovat z horské dráhy a přesednout na řetízkáč. Určitě tam na návsi nějakej bude. A pak střelnice.

Odesláno

radovan65
To mi chces povedat ze nevies za kolko otvaras poziciu? tak to bolo 15 alebo 17 lotov?
A co je na tom tazke urcit kolko pips je to na jeden lot??
Si asi robis srandu nie?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...