Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

MN,
vim... sleduji te brachu! :-)

Nastavil jsem si od aktualniho kurzu smerem k limitce k nejpruserovejsi pozici etry s limitkou po 300 USD a na miste limitky novou entry ... atd. kdyz to vyskocilo nad -300, tak jsem nakoupil rucne... takze na tomto paru obchoduji nucene a jen v jednom smeru, ale zase takovy pruser to neni :-), navic ouroky +... :-)

Odesláno

Čtu tady včerejší příspěvky. Pro nováčky ještě k těm domečkům na straně 17 a dále.
Ve FXu je máloco jednoznačného. Výsledky byly sice lepší než se očekávalo, ale přece jen je to snížení a hlavně ten nerozhodný průběh po vyhlášení podle mne způsobilo, že meziroční srovnání střední ceny existujících domů poprvé po 11 letech a po šesté v průběhu 30 let vykázalo pokles. Čekal jsem i větší tlak proti dolaru, nakonec pozdější průběh okopíroval vpodstatě hodnoty, které se vymezily hned po vyhlášení (což se často stává). To že dnes USD posiluje, ukazuje, že se do EURa krátkodobě nikomu nechce, zvlášť když Liikanen po 10té řekl, že politika ECB zůstává prorůstová (pro ekonomiku ne pro sazby). Atd, atd, atd...
Byl to pěkný příklad (a to v malém) toho, jak trh reaguje na zprávy jakoby iracionálně.
Teď jsme asi zaparkovali do čtyř, leda že by si ti oni připravovali pozice co nejníž.
Přeju dobrej čich
Saba

Odesláno

26/09/2006 16:00 United States Consumer Confidence September 102.3 100.2R 104.5
26/09/2006 16:00 United States Richmond Fed Index September 5 3 9

takze data pro dolar dobra, uvidime, co z toho vyleze :)

Odesláno

No ja z toho utekl euro dnes ma sve za sebou a cable ucekavam UP... ale 30pips doma, skoda jen ze mi cable nevzal buy limitku, mohlo byt veseleji. Kde by se to teoreticky mohlo projevit tak na nzdusd, vcerejsi trade balance pro NZD spatne ted dobra data pro dolar no uvidime, ikdyz NZD ma nejlepsi ur. sazby.

Mira

Odesláno

Radovan congratulation ale s tim longem bych nespechal pockal bych na signal (teda pokud ti staci vrabcak tak souhlas). NZD se prave probouzi a reaguje podle me tak jak jsem popisoval vis a myslim ze ma silu se podivat niz, pak by mohl nastat navrat nekam k 6580 a tu setrvat do zitejsich dat kde vitezem souboje USD vs NZD se predpoklada USD. Takze pokud to pujde podrzim to v ramci dni, nejlip bude pouzit hedge pozici. Pokud ma nekdo nejaky jiny nazor proc NZD oslabuje rad ho uvitam.

Ja jsem short NZDUSD od 6684 a 7782 NZDJPY tomu ale asi za chvili pritahnu kyslik :)

Mira

Odesláno

Všechno je jinak, KIWI spadl pouze a jedině na základě večerního prohlášení financministra Cullena, že údajně RBNZ
nebude zvyšovat ůr. sazby´atd. atd. Velká šance na Long.
R65: gratuluji samozřejmě. (kolik máš monitorů?).
Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...