Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

No zacina to vypadat ze sa nam z hodnoty 1.2740 stava dost silny support a reakcia trhu nenechala na seba dlho cakat z okamzitym obratom pri neschopnosti prerazit tejto ohranice zacali okamzite dolarove vypredaje.
Miso

Odesláno

DarkMan: na euru se drzim, SL mam na BE. Nemam signal k vystupu, takze si pockam. Kdybych chtel zpet tech 20 pips, tak jsem si je mohl vzit, ale to je nesystemovy :)) Spis me to mrzi vzhledem k vyvoji na cable, protoze se zda, ze tam jeste zbyl nejaky potencial. Holt nic nefunguje perfekne, ale hlavne ze to vydelava :)

Odesláno

zdravím,
chystáte se někdo na NZD Trade Balance. Předpovědi jsou mírně optimistické pro NZD, ale vypadá to že nám od pátku udělal vůči USD 140pips a 160pips vůči JPY. Na JPY bych nevsázel, ale podle dnešního vývoje dolaru a kdyby třeba náhodou dopadli data hůře, než je očekáváno........Co myslíte?

Odesláno

Radovan65,
no večer mě to vyhodilo na SL,nevím proč NZD začal po takových špatných zprávách posilovat. Podle TA by to mělo jít ale dále down a další data na NZD jsou až ve čtvrtek a dnes by si měl dolar trošičku polepšit Consumer Confidence.Tak snad nám to půjde ještě trochu na jih.
Jirka

Odesláno

Dzink: na IFO jsem neco vsadil ale nakonec -6pips .... pro dolarova nalada evidentne vladne euro je pomalu zpatky na urovni minuleho tydne, cable to docela taky odnasi ale pro me osobne bude kolem 8920 dobra pozice pro vstup na LONG ale uvidme co s tim provedou amici.

Mira

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...