Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

gurney:
tak 30p na USDCZK je myslím dost dobrý spread.. oanda má na EURCZK 200p a Saxo tuším 50p. 30 pips je na USDCZK jako nic, vzhledem k tomu že pip je na třetí pozici za desetinnou čárkou.

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Moc by mě zajímalo (vím, křišťálová koule málo) co s USDJPY udělají dnes v noci.. Úterý večer jsem nastopil 117.87 (SL 118.30), středa večer ručně uzavřeno na 116.76. Short jsem nastoupil opětovně dnes ráno za 116.58 (uff, nebylo třeba zavírat, člověk se furt učí:), momentálně 34p v plusu. Nechce se mi to zavírat; stopky mám na BE. Co si o tom myslí ostřílení harcovníci? Je možné, že bychom byli na počátku něčeho podobného jako v dubnu tohoto roku?

Odesláno

Lisakus:
jak to myslíš, 35 pips spreadu? Když změním entry míň jak 15 min před zprávami tak mi roztáhnou spread na 35 pips? To je jako trest že sem to zkusil, nebo jak to mám chápat?

Odesláno

man
mě a ještě někomu se to při minulých fundamentech stalo, bylo to poprvé takže jsem taky koukal, cms to má v regulích, že pokud zadáš entry později jak 15 minut před, mohou ti natáhnout spread až na 35, asi to není pravidlo ale mohou, když nebudou stíhat. ;) ;)

Odesláno

Radekter, take me to napadlo, zalezi na tvem vstupu ... pro me je to medium term trade ... prave jsem pridal short na 150.80 ... spekuluji na alespon vetsi korekci soucasneho multi mesicniho uptrendu .. mam dulezity S na 149.20-40, pokud prorazi, prvni t/p okolo 148.50, pak zalezi na dalsi reakci trhu...gt!

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...