Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

caba,
ac bych byl ra intradennim obchodnikem, tak jak jsem uz psal, ne vzdy to vyjde... ale tp 150-250, to je na hodne dlouho :-). Nechci byt s temi "svymi" uroky uz trapny, ale vnimas je u vicedennich obchodu jako kriterium?

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

caba

pokud by k tomu došlo tak až spíše po obědě vašeho času. :) hodinu před 12 je vždycky ticho po pěšině, ale vzhledem ke svátkům se to dá brát jako pátek takže dnes po obědě bude mrtvo protže se všichni odkulí.

Odesláno

To lisakus:
uvidime, je fakt dost dobre mozne, ze je dnes po vsem...Japonci vecer na prazdninach, takze jsem zvedav na zitrejsi reakci Londyna .... v kazdem pripade ty entry dam pryc po skonceni NY..
To Radovan:
ano, pokud jsem v pozici i par tydnu, pak to muze byt citelne ... ale prozatim ne odrazujici...

Odesláno

Yen: minuly tyden jsem zachytil pri procitani kupy analyz a komentaru poznamku o moznem posileni yenu prave behem Thanksgiving ... dnes yen poskocil o hodne, bud to bylo vse,.... nebo pouze zacatek...
Radovane, pro yen pary (predevsim crossy), ZEJMENA tve oblibene gbp/jpy je 150-200 pips i behem jedineho dne malina ... mrkni treba na grafy z lonskeho prosince ...

Odesláno

saba

usd/ cad obchoduji jen na fundamenty dneska 30 pips, většina pohybu byla již dopoledne, ale teď koukám že kdo vstoupil včera večer na daily vegas, teda namám v grafu fibo beru to od oka, ale podle daily candle to byl včera večer 90% vstup short. No dnešní oslabení dolaru bylo moc pěkný, bohužel celý dopoledne jsem byl mimo takže na mě zbyly jen paběrky, posílení jenu na ostatních párech nevidím růžově, když srovnám dnešní usd/jpy se 150 pipsama tak ostatní jeníkový páry jsou jen slabý odvar. Pokud by jeník nabýval na síle tak librojen by šel min. o 200 pips níže. Ono je to vidět i pouhým okem že ostatní jeníkový páry jsou na poloviční cestě zpět, což přikládám dnešním trojnásobným úrokům, nikdo nechce zbytečně platit takže bud se to rozjede po 23 hodině na jih, pokud ne budeme se plácat směrem sever. Nejsem žádný odborník pouze píši jak to vidí moje oči, možná bude vše jinak.

Odesláno

Zdravím
předpokládám že trh si dneska šáhne na euru na 1,3 takže profit mám nastaven na 1,2995 a na 1,2999 mám sel entry, očekávám že spousta velkých má stanovena 1,3 jako svůj PT takže cena spadne hned min o nějakých 25 pips níže, co myslíte??

Odesláno

lisakus: včera jsi psal:
...jsem měl na hranicích short entry, cable 1,9129 a euro 1,2919 , ausie 0,7740, nyní tam mám otevřený pozice, tak s...

já asi něčemu nerozumím, short entry bych čekal, že je vstup na short...ale dnes chceš vybírat na 1,2995...možná je to tím, že sem tady krátce...dík za vysvětlení

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...