Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

To kuba:
Na to, jaký měla od pátku libra úzký fundament, mi výkon přes 170 pipsů up nepřijde až tak slabý. Zvlášť když přitom jeden den šel eurodolar dolů. Já myslím, že tam je potenciál na vzestup. Do zítřka do půl jedenáctý minimálně bych to nepodceňoval.
to lisakus:
opožděně... CAD - stoupá cena ropy, přerušení na Aljašce současně s výpadky potrubí amerických rafinerií. Nejistota před 14. 12. - OPEC se může dohodnout na dalším snížení produkce. Nevím jaké jsou prognózy na počasí zima USA. Nicméně bezprostředně budem více v obraze zítra po CPI a v 16:30 stav zásob v USA.
to all:
Tak přece jenom přišel pohyb na eurobaku. Vzhledem k tomu, že příčina podle některých zpráv byla ta, že dojde zase k silné revizi minulých NFP směrem dolů, jeví se mi dva závěry: pokud to bude osamocený impuls, tak se to bude bimbat chvíli okolo 1.2850 a pak dolů k 1.2800 anebo 8.prosince při NFP nebude mít oznámení o sestupné revizi minulých počtů zdaleka tu brizanci, jakou bychom z poslední doby čekali, protože už bude částečně započítané.

To jen tak, že nikdo nepíše ani nepolemizuje. Saba

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

tak som sa dnes trochu prebral v túto hodinu a počkal si na dáta z japonska. nič moc teda, tak som si povedal - klasický bočák a dal severnú cestu na dolár/jen. Uvidíme. nejak sa mi totiž nechce veriť, že japonci v blízkej dobe zvýšia sadzby. Dosť vláčne dáta prichádzajú s japonska po zverejnení 2% rastu hdp. Asi ešte nie je ten správny čas. Asi sa to bude ešte nejaký čas potácať v technickom pásme. Uvidíme. Len aby reč nestála...

Odesláno

radovan65 Napsal:
-------------------------------------------------------
> Dzarin,
> nejsem letity trader, ale to si nemyslim... vubec
> ne uz v utery a uz vubec ne na fx...
>
> Radovan
> --------------------------------------------------
> --------------
> Kdo chce, hleda zpusoby. Kdo nechce, hleda
> duvody...

Radovane,
fx zase az tak moc slozity neni .... opravdu si z 90+% myslim, ze market je quiet kvuli ctvrtecnimu Thanksgivingu ... podobne to bude okolo Vanoc a Noveho roku ...

Odesláno

Radovane,
trh nebyva vzdy logicky ....
K Thanksgivingu mohu jen podotknout, ze je to jeden z nejvetsich, ne-li nejvetsi, nejuznavanejsi a hlavne nejdodrzovanejsi svatek v USA .... pulka americanu nedela jiz od pondeli, druha od stredy ... prevazne kazdy nekam cestuje .... ve ctvrtek je zde opravdu mrtvo..doslova a dopismene...nazpet k zivotu se vse vraci nasledujici pondeli .. a forex, a to alespon jeho NY cast neni vyjimkou..

Odesláno

Dalsim duvodem muze byt podle meho nazoru velika, a az hmatatelna nervozita trhu .... mnoho obchodniku, fondu i fin. spolecnosti take uzavira sve "books" fiskalniho roku jiz prave na konci listopadu .... a letosni rok byl, az na vyjimku yenu (z tech hlavnich) rokem range tradingu .... rada fondu a obchodniku muze byt ( a JE) v cervenych cislech..

Odesláno

Radovane,
psal jsem, ze to nemyslim skodolibe ... nemyslel jsem to ani ve zlem .... take jsem pred osmi lety nemel o TG skoro ani potuchy a Halloween byl horor a speed metalova kapela ... na tom prece neni nic spatneho....

Odesláno

Re yen:
mohu se samozrejme mylit, ale mam pocit ze se na G20 preci jen neco "tajne upeklo"...yen je opravdu silne podhodnocena ..... ale i absolutne MANIPULOVANA mena .... osobne sazim na posileni ... (neobchoduji ale moc intradene) ...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...